Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personliga assistenter till pojke i Sundborn, fast schemarad och timvikarier

Ort: Falun
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-25
Sista ansökningsdatum: 2022-02-28
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personliga assistenter som vill arbeta med en charmig pojke i Sundborn utanför Falun. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Om tjänsten 

Jag söker nu assistenter som vill dela min vardag tillsammans med mig. Jag är en oftast glad, charmig och väldigt nyfiken kille på 10 år som bor i Sundborn tillsammans med min familj och vår katt.
Mina funktionsnedsättningar bland annat en CP-skada, dövblindhet och utvecklingsstörning gör att jag alltid behöver dig vid min sida för att klara mig och för att känna mig trygg. Att jag är dövblind gör att jag har ett stort behov av att få hjälp av dig att upptäcka världen på olika sätt.
Mina nuvarande assistenter tränar mycket med mig på min kommunikation, för att lära mig att förstå och för att jag ska kunna göra mig förstådd i min omgivning för att på så sätt bli mer delaktig i min vardag. Utöver kommunikation så hjälper mina assistenter mig även med motorisk träning, personlig hygien och vid maten.

De personer som jobbar hos mig idag är ett härligt team som alla förgyller min vardag på olika sätt. Vill du bli en del av vårt gäng? Jag söker dig som är trygg, driftig, ansvarstagande och har en stor portion tålamod.
Jag vill att du är lekfull då jag älskar bus, fart och fläkt! Att du är engagerad och känner glädje med att vara med i min utveckling tar jag för givet.
Har du erfarenhet av att jobba med taktila tecken så är det bra men inget krav. Du kommer bli kollega till ett glatt och bra gäng! De som jobbar här är flexibla och hoppas att du är likasinnad, de ställer alla upp för varandra för att vi ska trivas.

Hos mig jobbar assistenterna både dag, kväll, helg och vaken natt. Passen är oftast 8 timmar för att man ska orka hänga med mig i ett aktivt tempo. Det finns möjlighet att arbeta på både fast schemarad samt som timvikarie. 

För denna tjänst krävs det att du har:

Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

Är rökfri

Har B-körkort

Det är även meriterande om du har:

Erfarenhet av att jobba som assistent

Arbetat med taktila tecken

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Arbetstiden är dag, kväll och natt. Anställningsformen är Så länge assistansuppdraget vara samt tidsbegränsad anställning. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse. 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Entligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-02-28
Ansök här

Kontaktperson

Frida Larsson Rekryteringsansvarig