Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2024-06-18

Personliga assistenter till schemarader sökes till man i Svanskog!

Om tjänsten

Vi på Humana söker nu personliga assistenter till två schemarader på 88,5 % och 73,75 %, till en trevlig assistans hos en man i Svanskog! 

Om tjänsten
Som personlig assistent agerar du som kundens armar och ben och hjälper till där behov uppstår. Kunden är en man i 70-årsåldern som har diagnosen MS. Han sitter i rullstol och behöver en hjälpande hand i vardagen. Det finns goda arbetsrutiner på plats och alla våra assistenter får introduktion i yrket och hos kund. Vårt uppdrag utgår från kunden och hans behov, vilket gör att det är viktigt att du delar vår syn på personlig assistans. Respekt är ett nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta på, och vi vill att detta är ett yrke som du är stolt över att utföra!

Vem är du?
Vi söker dig som är bra på att skapa goda relationer, har ett stort engagemang och är van vid att ta ett stort ansvar. Du kommer att jobba i en trevlig arbetsgrupp där alla ställer upp för varandra och hjälps åt för att arbetet ska fungera på ett bra sätt. Det finns därför möjlighet till flexibilitet i att byta pass med varandra och liknande, och därför ser vi att du som söker har lätt för att samarbeta, och tycker att det är viktigt att ställa upp för varandra för att det ska bli så bra som möjligt för alla parter. 

Krav:
 - Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
 - B-körkort (Bor man utanför Svanskog krävs tillgång till bil)
 - Rök- och snusfri

Meriterande:
 - Tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Just nu söker vi två personliga assistenter till två schemarader på 88,5 % och 73,75 %. Arbetstiderna är varierande dagtid, kvällstid och en del nätter, både vardagar och helger. Kund har assistans dygnet runt med både aktiv- och väntetid på natten.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktperson

Mathilda Zakrisson Rekryteringsansvarig