1. Du är här: Personliga assistenter till två unga män i Myggenäs på Tjörn!

Personliga assistenter till två unga män i Myggenäs på Tjörn!

Ort: Tjörn
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-10-16
Sista ansökningsdatum: 2020-11-30
Arbetstid: Alla

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu personliga assistenter som vill arbeta med två bröder boende i Myggenäs på Tjörn. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten: Våra kunder är två bröder i 25-30 årsåldern boendes i Myggenäs som båda har funktionvariationer och sitter i rullstol. Din roll som assistent är att vara behjälplig med allt som kan tänkas uppkomma i våra kunders vardag.

Vi söker dig som: Våra kunder välkomnar assistenter med varierande åldrar och erfarenheter. Största vikt kommer att läggas på ditt intresse för rollen, personlig lämplighet och personkemin mellan dig och våra kunder.
Har du tidigare erfarenhet av en liknande roll är det mycket meriterande. Körkort är ett önskemål men inget krav.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vikariat 100% hela december. Arbetstiderna är varierande dagtid 07:00-15:00 och 15:00-22:00, främst vardagar men även helgpass förekommer. Goda chanser till förlängning för rätt person.
Vi söker utöver detta även timvikarier som kan arbeta vid behov, dvs vid ordinarie personals sjukdom eller annan frånvaro. Perfekt för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill ha ett extrajobb!

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2020-11-30
Ansök här

Kontaktperson

Emmelie Karlsson Rekryteringsansvarig