1. Du är här: Psykolog sökes till Cureum

Psykolog sökes till Cureum

Stad: Örebro
Yrkesroll: Andra spännande tjänster
Publicerad: 2019-12-03
Sista ansökningsdatum: 2020-01-06
Arbetstid: Dag
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Cureum utför sedan 2005 kvalificerade tjänster inom de psykiatriska, psykologiska och sociala områdena såsom utredning, behandling, handledning och utbildning. Vi är en växande specialistenhet inom Humanakoncernen och tillhör affärsområde Individ och Familj, divisionen Barn och Unga. På Cureum arbetar både internt inom koncernen samt i hög utsträckning med uppdrag externt. Vår värdegrund styr våra beslut i vardagen och definieras av orden Ansvar, Engagemang och Glädje. Du kan läsa mer om oss på https://www.humana.se/cureum

Lockas du av att arbeta inom privat sektor och vill arbeta kvalitetsmedvetet med psykologiska insatser riktade både barn och vuxna? Då är du välkommen med din ansökan till oss!

Vi söker en psykolog som vill bli en del av Cureum. Du kan utgå från något av våra kontor i Örebro, Karlstad eller Borlänge beroende på vad som passar bäst utifrån din bostadsort. Arbetet medför resor i viss utsträckning och medför möjlighet till förmånsbil.

Uppgifter:

I huvudsak innebär arbetsuppgifterna att arbeta med våra fyra huvudområden: utredning, behandling, handledning och utbildning, med huvudfokus på utredning och behandling. Våra klienter är barn, ungdomar och vuxna, med tyngdpunkten på barn och unga.

Arbetet innebär bland annat psykiatrisk utredning, rapportsammanställning, yttranden utifrån bedömning, kommunikation och samverkan med anhöriga, skolpersonal mm. Arbetet kan också innebära att åka ut till en av våra HVB-enheter och arbetar med metodinnehållet på plats, hålla en föreläsning för kollegor inom en annan del av Humanakoncernen.

Du ingår i ett team som består av psykologer, sjuksköterskor och medicinsk vårdadministratör, enhetschef samt samarbetar med våra duktiga föreståndare på Humanas HVB-verksamheter.

Krav och meriter:

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med erfarenhet av specialistpsykiatri. Vi vill att du är erfaren inom området psykiatriska utredningar och behandling av barn och ungdom. Det är meriterande om du har jobbat med utbildning och/eller handledning. Körkort är ett krav samt ett godkänt utdrag ur misstanke och brottsregistret i enlighet med lagstiftning.

Rollen:

Vi vill att du är trygg och stabil i din yrkesroll, du vågar fatta beslut och förmedla dem. Du är van att utföra ditt arbete ensam men trivs med att ingå i ett team. Du ser problem som utmaningar och är lösningsfokuserad. Vi arbetar inom ett område som ställer krav på vår förmåga att hantera utmanande situationer, därför vill vi att du som person är flexibel och kan anpassa dig samtidigt som du är målmedveten och strukturerad. Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Som psykolog hos oss möter du både vuxna, barn och unga vilket ställer krav på din förmåga att kommunicera samt hantera både stora och små frågor på ett prestigelöst sätt. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Vi tror att du är genuint intresserad av andra människor samt har respekt och öppenhet inför olika erfarenheter och kompetenser. Att du tillsammans med oss på Cureum vill utveckla det psykologiska arbetet inom området ser vi som en självklarhet och det finns många utvecklingsmöjligheter inom Humana!

Vi arbetar medvetet för att vara professionella i vårt förhållningssätt och ge ett fint bemötande och god service både gentemot våra olika uppdragsgivare och internt mot varandra som kollegor. Vi ser gärna att våra medarbetare återspeglar samhällets mångfald.

Du är välkommen med din ansökan senast 2020-01-06. Arbete med rekrytering kommer att ske löpande. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via systemet. Vid frågor om tjänsten kan du kontakta Cureums enhetschef på 0730-787054.

Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans och individ- och familjeomsorg. Vi är en kvalitetsaktör inom äldreomsorg och LSS-boenden samt har skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 16000 medarbetare i Sverige och Norge som arbetar efter samma vision: Alla har rätt till ett bra liv. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Heltid / Dag
Sök jobbet senast 2020-01-06
Ansök här