Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Psykolog till Cureum

Ort: Örebro
Yrkesroll: Psykolog
Publicerad: 2021-05-03
Sista ansökningsdatum: 2021-06-03
Arbetstid: Dag

Lockas du av att arbeta inom privat sektor och vill arbeta kvalitetsmedvetet med psykologiska insatser riktade till både barn och vuxna? Då är du välkommen med din ansökan!

Vi söker en psykolog som vill bli en del av Cureum. Du kan utgå från något av våra kontor i Örebro, Karlstad eller Borlänge beroende på vad som passar bäst utifrån din bostadsort. Arbetet kräver resor i viss utsträckning och kan medföra möjlighet till förmånsbil.

Uppgifter:

I huvudsak innebär arbetsuppgifterna att arbeta med våra fyra huvudområden: utredning, behandling, handledning och utbildning. Huvudfokus ligger utredning och behandling. Våra klienter är barn, ungdomar och vuxna. Du ingår i ett team som består av kvalitetsmedvetna psykologer, sjuksköterskor, medicinsk sekreterare samt verksamhetschef.

Krav och meriter:

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med erfarenhet av specialistpsykiatri. Vi vill att du har erfarenhet inom områdena psykiatrisk utredningar och psykologisk behandling. Det är meriterande om du har jobbat med utbildning och/eller handledning. Körkort är ett krav samt ett godkänt utdrag ur misstanke- och belastningsregister i enlighet med rådande lagstiftning vid arbete med barn.

Rollen:

Som psykolog på Cureum möter du vuxna, barn och ungdomar vilket ställer krav på din förmåga att kommunicera samt hantera både stora och små frågor på ett prestigelöst sätt. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Vi tror att du är genuint intresserad av andra människor samt har respekt och öppenhet inför olika erfarenheter och kompetenser. Att du tillsammans med oss på Cureum vill utveckla det psykologiska arbetet inom området ser vi som en självklarhet.

Vi arbetar medvetet för att vara professionella i vårt förhållningssätt och ge ett fint bemötande och god service både gentemot våra olika uppdragsgivare och internt mot varandra som kollegor. Vi ser gärna att våra medarbetare återspeglar samhällets mångfald.

Du är välkommen med din ansökan senast 2021-06-03. Arbete med rekrytering kommer att ske löpande. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via systemet. Vid frågor om tjänsten kan du kontakta Cureums verksamhetschef Andreas Nilsson på 0730-787054.

Cureum utför sedan 2005 kvalificerade tjänster inom områdena såsom utredning, behandling, handledning och utbildning. Vi är en växande specialistenhet inom Humanakoncernen. Läs mer om Cureum här: www.humana.se/cureum

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-06-03
Ansök här

Kontaktperson

Andreas Nilsson Verksamhetschef 0730787054