Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Psykolog till Cureum Örebro

Ort: Örebro
Yrkesroll: Psykolog
Publicerad: 2022-08-05
Sista ansökningsdatum: 2022-09-04
Arbetstid: Dag

Lockas du av att arbeta inom privat sektor och vill arbeta kvalitetsmedvetet med psykologiska insatser riktade både barn och vuxna? Då är du välkommen med din ansökan till oss!

Som psykolog på Cureum utgår du från vår mottagning i Örebro. Även om mycket av arbetet förutsätter att du arbetar på mottagningen finns det också möjlighet till att genomföra delar av arbetet på distans. Arbetet kan medföra resor i viss utsträckning och medför möjlighet till förmånsbil.

Uppgifter:

I huvudsak innebär arbetsuppgifterna att arbeta med två av våra två huvudområden: utredning och behandling. Det finns utöver det en möjlighet att arbeta med handledning och utbildning vid intresse. Våra klienter är främst barn och ungdomar men även vuxna. Du ingår i ett team som består av kvalitetsmedvetna psykologer, sjuksköterskor, medicinsk sekreterare samt verksamhetschef. Cureum utför arbeta både inom den egna organisationen och på uppdrag av hälso- och sjukvården och andra aktörer.

 

Krav och meriter: 

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med erfarenhet av specialistpsykiatri. Vi vill att du är erfaren inom området psykiatriska utredningar och behandling av barn, ungdom och vuxna.  Körkort är ett krav samt ett godkänt utdrag ur misstanke och brottsregistret i enlighet med lagstiftning.

 

Rollen:

Som psykolog hos oss möter du både vuxna, barn och unga vilket ställer krav på din förmåga att kommunicera samt hantera både stora och små frågor på ett prestigelöst sätt. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Vi tror att du är genuint intresserad av andra människor samt har respekt och öppenhet inför olika erfarenheter och kompetenser. Att du tillsammans med oss på Cureum vill utveckla det psykologiska arbetet inom området ser vi som självklart.

Vi arbetar medvetet för att vara professionella i vårt förhållningssätt och ge ett fint bemötande och god service både gentemot våra olika uppdragsgivare och internt mot varandra som kollegor. Vi ser gärna att våra medarbetare återspeglar samhällets mångfald.

Du är välkommen med din ansökan senast 2022-09-04. Arbete med rekrytering kommer att ske löpande. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via systemet. Vid frågor om tjänsten kan du kontakta Cureums verksamhetschef Andreas Nilsson på 0730-787054. Vi tillämpar provanställning. 

Cureum utför sedan 2005 kvalificerade tjänster inom områdena såsom utredning, behandling, handledning och utbildning. Vi är en växande specialistenhet inom Humanakoncernen. Läs mer om Cureum här: www.humana.se/cureum

 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-09-04
Ansök här

Kontaktperson

Andreas Nilsson Verksamhetschef 0730787054