Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Ringsjöhemmet

Ort: Höör
Yrkesroll: Undersköterska / stödassistent
Publicerad: 2021-12-27
Sista ansökningsdatum: 2022-01-20
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg


Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som omvårdnadspersonal/undersköterska hos oss på Ringsjöhemmet. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
I vår korttid och särskillt boende grupp arbetar vi med psykiatrisk problematik ofta med ett missbruk i grunden. De metoder vi arbetar med är MI och ESL, vi har även handledning kontenuerligt i MI. Under placeringstiden fokuserar vi stabilisering av de psykiska måendet och den enskildes egna förmågor och hur vi kan stärka dessa. Connect är ett anknytningsbaserat förhållningssätt med lågaffektivt bemötade som vi arbetar med på vårt särskillt boende. All personal är utbildade i Connect, ESL,MI och missbruk grund. Har du inte detta idag kommer du givetvis att få dessa utbildningar av oss. 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 81% Schema dag, kväll och helg 
Lön: Beskriv att lönen sker enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: 1 Februari

Vem är du?
Vi söker dig som är lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull.  Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga.

Redogör även för tjänstens formella krav och informera vilka av dessa som personen skall/ bör ha.

 För denna tjänst krävs det att du:
- Är undersköterska


Det är även meriterande om du:
- har erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi
- har erfarenhet av dokumentationsarbete

- MI utbildnig

- ESLAtt jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-20
Ansök här

Kontaktperson

Niclas Andersson Enhetschef