Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Samordnare till Rapsgården HVB

Ort: Hörby
Yrkesroll: Behandlingspersonal
Publicerad: 2022-01-24
Sista ansökningsdatum: 2022-02-21
Arbetstid: Dag

Vill du arbeta med att dagligen ge människor ett bättre liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Nu får du chansen att vara spindeln i nätet i det viktiga arbetet som samordnare vid en nyöppnad behandlingsenhet för barn vid Rapsgården HVB.

Om tjänsten

Rapsgården HVB är ett nyöppnat behandlingshem för barn i ålder 7-11 år. Rapsgården kommer ha 6-8 platser och bestå av ett team med Verksamhetschef, samordnare, behandlingssamordnare och behandlingspedagoger. Som samordnare är du en del i ledningsteamet och arbetar med många olika uppgifter. Exempel är bokningar av aktiviteter och umgängen, planering för enheten och verksamheten i stort. Visst bemanningsarbete, redovisning, administrations- och informationsarbete och många praktiska uppgifter som inköp, organisering, planering och genomförande av olika insatser och aktiviteter. Du samarbetar dagligen med både enhetschef, ärendeansvarig och behandlingsteamet. Tjänsten gäller heltid med förtroendearbetstid så arbetstiderna kan variera vid behov i verksamheten.  Då Rapsgården är en nystartat verksamhet så kommer du få vara med och bygga din tjänst tillsammans med teamet.

Vem är du?

- För att trivas och lyckas i rollen så har du förmåga att skapa en struktur och göra dagliga prioriteringar i en livfull miljö.

- Du trivs att ha många bollar i luften och tycker det är stimulerande när du behöver hantera det oväntade som dyker upp.

- Du är ansvarsfull och noggrann men också social och har glimten i ögat.

- Du är utbildad socialpedagog eller har en adekvat akademisk utbildning samt tidigare erfarenhet av att arbeta vid HVB, gärna i en liknande roll.

- Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

- Du har körkort

Att jobba på Humana

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper

Vi går fortlöpande igenom ansökningarna som kommer in, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt! 

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Marie Brännen, regionchef. 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-02-21
Ansök här

Kontaktperson

Marie Brännén Regionchef Marie.Brannen@humana.se