1. Du är här: Samordnare till Stödlägenheterna i Malmö

Samordnare till Stödlägenheterna i Malmö

Stad: Malmö
Yrkesroll: Andra spännande tjänster
Publicerad: 2019-11-15
Sista ansökningsdatum: 2019-12-15
Arbetstid: Dag/Helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.Inom division Vuxna erbjuder Humana särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri samt med demens. Till verksamheten finns knutet en specialist- och utredningsenhet. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Humana stödlägenheter vänder sig till vuxna personer över 21 år, med svårigheter att på egen hand uppnå goda levnadsförhållanden och som därmed behöver någon form av stöd för att upprätthålla fungerande vardagsstruktur. Vårt mål är att den enskilde individen skall uppleva en ökad livskvalité, en förbättrad hälsa, få möjlighet till att skapa en socialt fungerande livssituation och en ökad känsla av samhörighet.

Insatserna utgår ifrån individuell planering där varje individ har sina egna behov och målsättning. Vi arbetar på uppdrag av socialtjänsten. En viktig del i vårt arbete är att samverka med individens nätverk såsom anhöriga, öppenvårdskontakter, myndigheter m.fl. Vi arbetar utifrån Connect som är anknytningsprogram samt ett lösningsfokuserat förhållningssätt där motivationsarbetet är av stor vikt. Vi arbetar just nu med att implementera IBIC på våra enheter för att stärka kvalitén och rättssäkerheten på våra enheter.

ARBETSUPPGIFTER
Är du en person som ser helheten och tycker om att driva utvecklingsfrågor för att ständigt förbättra stöd och omsorg? 

Vi söker en samordnare till vår verksamhet i Malmö som ska kunna stärka vårt team genom att samordna arbetsuppgifter, granska och kvalitetsutveckla verksamheten

Du ska ha social kompetens, kunna samarbeta med andra och ta ansvar för din arbetsmiljö. Du ska ha en pedagogisk insikt om människors olika förutsättningar och kunna anpassa ditt sätt att kommunicera därefter.

I uppdraget som Samordnare ingår ett nära samarbeta med ansvariga chefer för verksamheten, kunna säkerställa och stödja medarbetare i deras klientarbete för att kunna arbeta enligt de krav och riktlinjer som gäller enligt lagar, föreskrifter och beslut inom verksamheten..

Din roll är att följa upp och kontrollerar att verksamheten bedrivs enligt de processer, riktlinjer och rutiner som beslutats.

Du stödjer verksamheten i det systematiska kvalitetsarbetet och driver på utveckling inom området.

Du arbetar aktivt för att öka kvaliteten när det gäller det klientnära arbetet.

Du genomför interna tillsyner och egenkontroller i enlighet med våra riktlinjer för att säkerhetsställa att vi uppfyller en hög kvalitet och säkerhet i verksamheten.

Du återkopplar resultatet av dina uppdrag till ansvariga chefer.

Du arbetar nära våra uppdragsgivare och ansvarar för att upprätta och ta emot nya ärenden.

Du kommer att samarbeta med chefer och medarbetare kring utvecklingen av verksamheten. Då stort fokus nu är vår implementering av IBIC så är tidigare erfarenhet av detta meriterande.

 

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleexamen som socionom eller annan för tjänsten relevant utbildning. Vi ser gärna att du tidigare arbetet i ledande position. 

Du ska ha kunskap och erfarenhet från verksamhetsområde och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom psykiatrin och/eller slutenvård.

Du ska ha kunskap och erfarenhet av att arbeta med kvalitetssäkring och uppföljning inom område. Du ska ha en god datorvana samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

Meriterat är om du har erfarenhet av utredningsarbete och att du tidigare arbetet med IBIC, BBIC eller ÄBIC. Du ska ha en god pedagogisk förmåga för att kunna stödja våra medarbetare.

Uppdraget kräver att du har en god människosyn och ser alla människors lika värde. Att du är noggrann och att du har förmåga att samarbeta likaväl som att självständigt planera och organisera ditt arbete.

ÖVRIGT
Stor delen av din arbetstid är förlagd till dagtid men Kvällsarbete och helgtjänstgöring förekommer.

Humana erbjuder Friskvård och handledning enligt Connect.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Vi ser med spänning framemot din ansökan!

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Heltid / Dag/Helg
Sök jobbet senast 2019-12-15
Ansök här

Kontaktperson

Jessica Andersson Enhetschef 042 3115815