Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Se hit, assistent till en go kille med bra schema 2-3 dagpass i veckan 61%

Ort: Gislaved
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-31
Sista ansökningsdatum: 2021-05-14
Arbetstid: Dag

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

 

Vi söker nu en assistent till en glad 25-årig kille med en stor musik och teknikintresse. Han bor hemma med sina föräldrar samt deras hund i Gislaved.

 

Han har en CP-skada, sitter i rullstol och har en hjärnsynskada som innebär att han funktionellt blind och ser 3–4 procent.  Du kommer vara hans ögon. Han har talförmågan men behöver hjälp med syntolka och känna av omgivningen.  Han behöver stöd i vardagen och på dagligverksamhet. Är social men behöver även lugn och ro särskilt efter en dag på Dagligverksamhet eller andra aktiviteter med större grupper.

 

Arbetet är förlagt på dagligverksamhet mellan 9–15,00 varje dag men du arbetar även i hemmet innan och efter DV. 

 

Arbetet som personlig assistent innebär av att vara honom behjälplig i hans vardagliga liv, t.ex. med personlig omvårdnad och i dagliga aktiviteter såsom umgås med vänner, bad och bowling.

 

Vi söker dig kille som tjej med ålder från 20år och uppåt.  Som person är du glad, positiv och det är viktigt att du är lugn och kan känna av situationer utifrån killens behov. Att ha ett stort tålamod och vara lyhörd är även vid stor vikt. Är du teknisk kunnig och gillar musik ser vi det som ett plus. Han älskar musik, sin telefon och datorer.  Har du erfarenhet av arbete med människor ser vi det som meriterande men ej ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Tjänstens omfattning: Innefattar 2-3dagar i veckan och är på 61%.

 

Arbetstid / Varaktighet: 7,15-17,00 dagarna kan bestämmas utifrån hur du kan jobba. 

 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

 

Tillträde: Enligt överenskommelse

 

Är du rätt person, tveka inte att höra av dig. Uttagning sker löpande.
 

  

 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Sista ansökningsdag för tjänsten är 14 Maj 2021.  Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-05-14
Ansök här

Kontaktperson

Malin Peterson Biträdande Distriktschef