Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Semestervikariat, boendestödjare till Ekeliden, Tyringe

Ort: Hässleholm
Yrkesroll: Undersköterska / stödassistent
Publicerad: 2021-02-01
Sista ansökningsdatum: 2021-04-30
Arbetstid: Sommarjobb

I natursköna Tyringe, en vacker kurort med närhet till natur och rekreation bedriver vi verksamhet för vuxna med behov av stöd enligt LSS.  Vi erbjuder gruppbostäder, daglig verksamhet samt fritids-, semester- och Snouezelverksamhet. Våra kunder har egna lägenheter i gruppbostäder med 4-5 boende i varje hus. Varje lägenhet har eget kök och ett stort badrum. De flesta lägenheterna är i markplan. Våra klienters vardag styrs av delaktighet, inflytande och självbestämmande.
Vi söker nu sommarvikarier till våra 5 gruppbostäder och daglig verksamhet på Humana Ekeliden AB. Våra gruppbostäder är för personer tillhörande personkrets 1 & 2.

Vi söker dig som vill vara med och ge våra klienter ett bra och meningsfullt liv. Du är väl medveten om att du har en avgörande betydelse för våra klienters upplevelse av livskvalitet och meningsfullhet och du sätter alltid klientens bästa främst.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer på en gruppbostad och daglig verksamhet. Du skall vara ett hjälpmedel för våra klienter och stötta dem i de situationer de behöver hjälp och stöd - alltid utifrån deras önskemål och vilja.

Kvalifikationer:
Du får gärna ha utbildning som exempelvis, omvårdnad alt. barn och fritid med inriktning LSS eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Efrarenhet från våra målgrupper är meriterande men inget krav.
Du har en humanistisk människosyn och är ödmjuk och ansvarsfull, du förstår vikten av ett gott bemötande i alla situationer och av att följa de rutiner och arbetssätt som finns på arbetsplatsen.  Du är lyhörd för kundens mående och dennes reaktioner i olika situationer och anpassar ditt arbetssätt och bemötande därefter. Som person är du prestigelös och har en god samarbetsförmåga samt väljer att se möjligheter och lösningar.

Du har god datorvana, är van vid att dokumentera och uttrycker dig väl i tal och skrift. Meriterande med körkort.

I Humana arbetar vi med värdegrund och kvalitet. Det förväntas att du tar del av och arbetar efter vår värdegrund och vår vision.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
 

Anställning: Timanställning

Varaktighet: Säsongsanställning/sommarvikariat
Tillträde: juni
Arbetstid:  Deltid, enligt schema, dag/kväll/helg & natt.

 

Upplysningar: Pernilla Månsson tfn 0451-775587


Att jobba på Humana 

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.   

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Sista ansökningsdag för tjänsten är 20210430. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.  

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Pernilla Månsson på pernilla.mansson@humana.se.

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-04-30
Ansök här

Kontaktperson

Pernilla Månsson Samordnare