Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Semestervikariat, personlig assistent till man i Växjö

Ort: Växjö
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-27
Sista ansökningsdatum: 2021-05-27
Arbetstid: Alla

 

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana!

 

Humana söker nu timvikarie/semestervikarie till en av våra kunder i Växjö. Kunden är en man i 50-årsåldern och han har en förvärvad hjärnskada som gör att han är i behov av extra stöd och hjälp i sin vardag.
Vi söker dig som är engagerad, ansvarsfull och bra på att ta initiativ. Det vi kan ge dig är ett varierat och roligt arbete, och en arbetsplats där du får möjlighet att kunna bidra och påverka på ett positivt sätt.

Arbetspassen är förlagda både vardagar och helger, och det är både dagpass, nattpass och dygnspass.
Erfarenhet är inget krav utan vi ser till personlig lämplighet.  

Välkommen med din ansökan!Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övrig ersättning enligt kollektivavtal. 
Tillträde: Enligt överenskommelse


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-05-27
Ansök här

Kontaktperson

Linn Dahlqvist Bemanningsansvarig