Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Semestervikarier till Humana Furugården Ullared

Ort: Falkenberg
Yrkesroll: Undersköterska / stödassistent
Publicerad: 2022-04-08
Sista ansökningsdatum: 2022-05-31
Arbetstid: Sommarjobb

Vill du arbeta för att dagligen ge människor ett bra liv med ledorden engagemang, glädje och ansvar? Och vill du arbeta på ett helt nytt äldreboende i sommar? Då har du möjligheten att söka jobb som semestervikarie hos oss på Humana Furugården. 

Om tjänsten

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller vårdbiträde eller dig som har ett brinnande intresse av att arbeta med att förgylla dagen för våra gamla. Ange i ansökan vilka veckor du kan arbeta under juni, juli och augusti samt om du önskar börja som timanställd redan nu under våren. 

Som omvårdnadspersonal stöttar du kunden att klara av sitt vardagliga liv med bland annat personlig hygien, påklädning, måltider samt städ och tvätt. Du bidrar till att kunden har en social och meningsfull dag och upplever trygghet. Du utför delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter samt dokumenterar. Under din arbetsdag har du kontakt med kollegor i olika professioner, vilket kräver samarbete, bra dialog och återkoppling. 
 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Varierande dag/kväll/helg. Natt enligt särskilt schema. Tjänstgöingsgrad under sommamånaderna kan variera mellan ca 75%-100%. 
Lön: Enligt övrenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta i en äldreomsorg som utgår ifrån individen i ett helhetsperspektiv.
Du är kundfokuserad, serviceinriktad och flexibel.  
För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga.

För denna tjänst krävs det att du:
- är utbildad undersköterska eller har lång erfarenhet som vårdbiträde
- har en vana att dokumentera
- behärskar svenska i tal och skrift.

Det är även meriterande om du:
- har arbetslivserfarenhet inom äldreomsorgen

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Rekryteringsprocess
Rekrytering kommer att ske löpande och tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2022-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Lena Karlsson Gruppledare 0736-25 71 69