Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Servicepersonal till Humana Lillsjö Badväg

Ort: Upplands-Bro
Yrkesroll: Övriga
Publicerad: 2021-12-22
Sista ansökningsdatum: 2022-01-30
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som servicepersonal hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Som servicepersonal är du en del av arbetsteamet på avdelningen där dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att:

- avlasta undersköterskorna med serviceuppgifter som t.ex. städ, tvätt, matlagning och varuhantering
- under handledning av undersköterkorna vara behjälplig i vissa omvårdnadssituationer
- samarbeta med flera olika proffesioner i arbetslaget

Du har ej läkemedelsdelegering eller en dokumentationsskyldighet.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Varierande dag-/kväll-/helg.  
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
 
Vem är du?

Vi söker dig som tycker om att arbeta i team, är ansvarstagande och har förmåga att se till hela avdelningen.  Du har ett positivt synsätt och vi ser gärna att du har erfarenhet av personcentrerat arbete. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har lätt för att skapa relationer och har en god samarbetsförmåga.

För denna tjänst krävs:
- god svenska i tal och skrift.

Det är även meriterande om du:
- har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg eller hemtjänst
- har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom
- har erfarenhet av att jobba i team

Vi ser gärna att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige

Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2022-01-30. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer och kompetensbaserade intervjuer. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Monica Grennvall på monica.grennvall@humana.se  eller 08-599 299 00.
Välkommen med din ansökan! 

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
Läs mer på www.humana.se 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-30
Ansök här

Kontaktperson

Monica Grennvall Verksamhetschef