Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-08-29

Sjuksköterska Dagtid till Humana Sjöstadsgården

Om tjänsten

Sjuksköterska Dagtid till Humana Sjöstadsgården, tillsvidareanställning

Om tjänsten 

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är som omvårdnadsansvarig sjuksköterska på en demensavdelning för äldre på Humana Sjöstadsgården. Hos oss på Humana Sjöstadsgårdens vård- och omsorgsboende, som ligger tillgängligt och fint i Hammarby Sjöstad, bor det 59 boende uppdelat på 7 avdelningar. Ni är 5 sjuksköterskor i teamet och du som omvårdnadsansvarig sjuksköterska ansvarar för 16 boende på demens avdelning.

 
Som sjuksköterska hos oss på Humana kommer du arbeta främst i team med sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, läkare och omvårdnadspersonal. I din roll förväntas du ansvara för att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs, följs upp och utvärderas utifrån den enskilde individens behov, samt i samverkan med övriga personalgrupper. Du kommer vid speciella behov även att utbilda och handleda omvårdnadspersonal.
 
I rollen som sjuksköterska kommer du att tillhöra äldreboende Sjöstadsgården och arbeta tillsammans med trevliga och serviceinriktade kollegor som varje dag gör sitt yttersta för att ge en god vård och omsorg.
 
Som sjuksköterska hos oss på Humana Sjöstadsgården kommer du att:

  • Var en i teamet av 5 sjuksköterskor
  • Vara omvårdnadsansvarig för 16 boende på demens (Tillsvidareanställning) 
  • Vara en del av Sjöstadsgårdens lokala ledningsgrupp
  • Ha en handledande funktion mot omvårdnadspersonal
  • Utföra självständiga bedömningar, medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser
  • Hantera dokumentation och avvikelser
  • Vara med vid inflyttning av nya kunder och ansvara för delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter
  • Vara med och göra skillnad för våra äldre varje dag

 
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten innebär arbete under dagtid vardagar och var 5:e helg. Tjänstgöringsgraden är 100%.
Lön: Lönen är individuell och sker enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Datumet för första anställningsdag sker enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 mån provanställning.
 
Vem är du?


Vi söker dig som är prestigelös, lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull.  Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i team. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga.
 
För denna tjänst krävs det att du:
- är legitimerad sjuksköterska
- har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg eller specialistutbildning i vård av äldre
 
 
Det är även meriterande om du:


- har erfarenhet av dokumentationsarbete gärna med kunskap att dokumentera i journalsystem VODOK 

- har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom och har erfarenhet av BPSD registret

Vi ser gärna att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige

Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2023-10-15. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer och kompetensbaserade intervjuer. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Camilla Falkbrink på Camilla.falkbrink@humana.se  eller 08-657 89 44.
Välkommen med din ansökan! 

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
Läs mer på www.humana.se 

Kontaktperson

Camilla Falkbrink Verksamhetschef