Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sjuksköterska för timanställning till Humana Växjö

Ort: Växjö
Yrkesroll: Sjuksköterska
Publicerad: 2021-04-08
Sista ansökningsdatum: 2021-05-10
Arbetstid: Dag

Sjuksköterska för timanställning till Humanas äldreboende på södra järnvägsgatan 

Vill du arbeta med att dagligen ge människor ett bättre liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Välkommen till Humana.  Nu får du chansen att som timanställd sjuksköterska arbeta hos oss på Humana i Växjö. Södra järnvägsgatan ligger i Växjö och består av 63 platser med både somatisk- och demsensinriktning. 

Om tjänsten 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som skulle vilja ta lite extrapass hos oss. Du kommer du att ingå i vårt glada team bestående av fyra sjuksköterskor och omvårdnadspersonal mfl. Du arbetar för att de boende får den omvårdand och omsorg de behöver och ger stöd och handledning till omvårdnadspersonalen. Som sjuksköterska arbetar du med boende i fokus i teamsamverkan med övriga professioner. Dokumentationsystemet är SafeDoc. 

Vem är du? 

Du är en legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet, gärna från äldreomsorg. För att trivas och lyckas i rollen har du lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer. Som person är du noggrann, självgående och inte rädd att ta dig an nya uppgifter.   

 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu? 

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-05-10. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och planerar att rekrytera innan sista ansökningsdagen.  

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Verksamhetschef Jeanette Lind Jeanette.Lind@humana.se  eller på 0470-101 60 

 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-05-10
Ansök här

Kontaktperson

Jeanette Lind Verksamhetschef