Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sjuksköterska Nygårds Vård Gotland

Ort: Gotland
Yrkesroll: Sjuksköterska
Publicerad: 2021-11-01
Sista ansökningsdatum: 2021-12-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som sjuksköterska hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Ja, alla! 

 

Om tjänsten 

Hos oss på Nygårds Vård i Garda på Gotland får personer med psykisk funktionsnedsättning ett boende med omsorg, trygghet och rehabilitering. Vi erbjuder ett långsiktigt boende med anpassad omvårdnad och tillsyn dygnet runt. Vårt fokus är att de som bor hos oss ska ha en god livskvalitet.  

Vi arbetar individanpassat och med ett lågaffektivt förhållningsätt. Vi stödjer våra boende i den dagliga livsföringen samt vid olika aktiviteter både individuellt och i grupp.  

Som sjuksköterska på Nygårds kommer du bland annat att 

  • arbeta utifrån kundens behov och önskemål, utföra självständiga bedömningar, medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser 

  • arbetsleda omvårdnadspersonal, utbilda vid speciella behov 

  • vara med vid inflyttning av nya kunder och ansvara för delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter 

  • hantera dokumentation och avvikelser 

 

Anställning och arbetstid: Tjänsten avser en tillsvidareanställning där 6 månaders provanställning tillämpas. Deltid, 75 %. Telefonberedskap enligt rullande schema.  

Lön: Lön efter överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal. 

Tillträde: Enligt överenskommelse 

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2021-12-31. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer och kompetensbaserade intervjuer. 

 

Vem är du? 

Vi söker dig som är lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull.  Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga. 

Som sjuksköterska hos oss tar du ett stort eget ansvar och behöver ha förmåga ta egna initiativ. Du värnar om en god relation med våra boende och ett gott samarbete med kollegor. Ett respektfullt och gott bemötande samt en god kvalité av den insats som utförs dagligen är en självklarhet för dig. För att lyckas i din tjänst är du kommunikativ och förstår vikten av dokumentation. Du behöver ha god datorvana och kunna uttrycka dig tydligt i tal och skrift. Körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

För denna tjänst krävs det att du: 

- är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom psykiatri 

- har erfarenhet av arbete med målgruppen 

 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. 

På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-12-31
Ansök här

Kontaktperson

Pia Ohlsson Verksamhetschef piaelisabet.ohlsson@humana.se