Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sjuksköterska sökes

Ort: Hässleholm
Yrkesroll: Sjuksköterska
Publicerad: 2021-04-19
Sista ansökningsdatum: 2021-05-14
Arbetstid: Dag

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som sjuksköterska hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana, division Vuxen. Vi erbjuder särskilda boenden, HVB, träningslägenheter, LSS och korttidsplatser. Vi tar emot klienter med psykosocial och komplex neuropsykiatrisk problematik, samsjuklighet, rätts- och geropsykiatri samt med demens. Till verksamheten finns knutet en specialist- och utredningsenhet. Hela landet är vårt upptagningsområde.

Är du Sjuksköterska och nyfiken på att arbeta i den privata vårdsektorn?

Vi på Humana Björklunda erbjuder dig ett meningsfullt, stimulerande arbete och en konkurrenskraftig lön.

Nu söker vi en sjuksköterska till vårt team då en av våra syrror går vidare till andra utmaningar. På Björklunda har vi fem olika avdelningar varav alla innefattar psykiatri. Vi har 9 särskilt booendeplatser för geropsykiatri, 9 särskilt  boendeplatser för demens,12 särskilt boendeplatser för psykiatri samt 15 kortidsplatser för personer med olika psykiatriska besvär. På våra två avdelningar för demens och geropsykiatri förekommer även en del somatisk vård.

Som sjuksköterska hos oss har man det samlade HSL-ansvaret för två av våra avdelningsteam. Du arbetar i team tillsammans med andra sjuksköterskor, fysioterapeut, arbetsterapeut, skötare/ undersköterskor, aktivitetspersonal och vår konsultläkare.

Arbetet sker utifrån de ledningsprocesser och rutiner/policys som styr verksamheten. Det finns stort utrymme för att självständigt utforma sitt arbete inom de ramar som lagstiftning och verksamhetens rutiner utgör. Som sjuksköterska hos oss har man en viktig roll i att vara med och planera HSL- insatserna kring de boende.

Kvalifikationskrav:

  • du ska vara legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri men det är inget krav.
  • har du erfarenhet av att ha arbetat med personer som har psykiska funktionsnedsättningar eller demens är det meriterande.
  • du ska kunna leda ett arbetslag i omvårdnadsrelaterade frågor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder:

  • schema dagtid måndag – fredag
  • tillsvidareanställning, omfattning enligt överenskommelse
  • trygg anställning, kollektivavtal och subventionerad friskvård.

Vi söker dig som:

  • vill arbeta i team med olika yrkeskategorier
  • vill arbeta med personer med psykiska funktionedsättningar
  • vill göra skillnad i människors vardag
  • vill ha fortlöpande kompetensutveckling


Personliga egenskaper
Som person har du lätt för samarbete i team. Du har god förmåga att arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du är flexibel och prestigelös oavsett vilka arbetsuppgifter du utför. Du har stor förmåga att arbeta med människor som har psykiska funktionsnedsättningar där utgångspunkten är den enskildes önskemål och behov.


Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Körkort: B-körkort är krav
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Övrigt: 6 månaders provanställning tillämpas

Urval sker löpande

Vid frågor kontakta verksamhetschef, Andrea Ljungqvist andrea.ljungqvist1@humana.se Tel: 070-6198306

 

eller biträdande verksamhetschef Sabina Lindblad sabina.lindblad@humana.se Tel: 076-7207114

 

 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-05-14
Ansök här

Kontaktperson

Andrea Ljungqvist Biträdande enhetschef