Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-08-30

Sjuksköterska som gillar utveckling och ledarskap

Om tjänsten

Nu söker vi en Sjuksköterska som tycker om att arbeta i team!
 
Vill du vara en del av ett arbetsteam som dagligen arbetar för att ge andra människor möjligheten till ett bra liv? Tycker du om att handleda, leda och utveckla? Då har du hamnat på rätt plats! Just nu söker vi efter passionerade och ansvarsfulla sjuksköterskor till Atlasvägen som vill vara delaktiga och hjälpa oss att leva ut vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Det här är en möjlighet för dig att utvecklas och göra skillnad samtidigt som du arbetar på ett företag som värdesätter värme, glädje och engagemang. Sök nu och bli en del av vårt fantastiska team! 

Om tjänsten 
Hos oss på Humana kommer du att arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, där varje persons individuella önskemål och behov står i fokus. Du kommer att bidra till en meningsfull vardag som präglas av god omsorg. Du, tillsammans med dina kollegor, är en viktig del för en trygg och meningsfull tillvaro för våra seniorer. Hos oss på Humana Atlasvägen får du chansen att arbeta i en engagerad och kärleksfull arbetsmiljö där du dagligen gör stor skillnad i andra människors liv. Du måste tycka om att leda, handleda och utveckla i din roll som sjuksköterska. Att arbeta i team är en självklarhet för oss på Atlasvägen där sjuksköterskan är en nycklespelare. Vi ser fram mot att få träffa dig som ser utmaningar som möjlighet till kvalitet hand i hand med utveckling.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Måndag - fredag dagtid , 80%.


Lön: Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Tillträde: Omgående  eller enligt överrenskommelse  .

Vad får du?
- Möjligheten att dagligen ge god vård och omsorg till de äldre, samt skapa en meningsfull och trygg tillvaro för varje individ
- En chans att utveckla din kompetens och erfarenhet inom vård och omsorg
- En möjlighet att vara en del av ett företag som värdesätter glädje, ansvar och engagemang

Arbetsbeskrivning 
Som sjuksköterska på Humana Atlasvägen kommer du bl.a. att ansvara för att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs, följs upp och utvärderas. Du är även en viktig del i verksamhetens och dina medarbetares kompetensutveckling då du vid behov även utbildar och handleder omvårdnadspersonalen. Du kommer att ingå i verksamhetens ledningsgrupp och i ett nätverk för sjuksköterskor inom Humana.  

- Utföra självständiga bedömningar, medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser 
- Hantera och följa upp dokumentation och avvikelser 
- Vara med vid inflyttning av nya kunder och ansvara för delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter 

Vem är du? 
För denna tjänst så krävs det att du är legitimerad sjuksköterska, gärna med minst 2 års erfarenhet från äldreomsorg. Som person är du prestigelös, lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull. Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga. 

Vi söker dig som 
- Är legitimerad sjuksköterska
- Har kunskap att dokumentera i journalsystem 
- Besitter goda kunskaper i svenska i tal och skrift 

Meriterande - men inget krav 
- 2 års erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg eller hemtjänst  
- Erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom  
- Erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi  
- Erfarenhet av dokumentationsarbete 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2023-10-15
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Cecilia Strömberg  på cecilia.stromberg@humana.se.

Välkommen med din ansökan! 

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
Läs mer på www.humana.se

Kontaktperson

Cecilia Strömberg Verksamhetschef