Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sjuksköterska till Göteborgsområdet

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Sjuksköterska
Publicerad: 2021-11-25
Sista ansökningsdatum: 2021-12-15
Arbetstid: Dag

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som sjuksköterska hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med att arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. 

Vi söker Legitimerad sjuksköterska till Humana, Affärsområdet Individ och Familj, Västra Götaland. 

Vi kan erbjuda goda anställningsvillkor, friskvårdsbidrag och ett självständigt sjuksköterskearbete. 

I Västra Götaland har Humana flera boenden inom olika lagrum. Vi tar emot placeringar från hela landet till våra boenden. 

Tjänsten erbjuder stort utrymme för att självständigt planera och utforma sitt arbete, inom de ramar som lagstiftning och verksamhetens rutiner utgör. 

Om tjänsten  

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom psykiatri. 

Men det är inget krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  

Som Omvårdnadsansvarig sjuksköterska hos oss på Humana ansvarar du för våra LSS boenden och HVB-enheter med både pojkar och flickor. I din roll arbetar du i verksamheterna, samverkar med personal och verksamhetschefer. Du kommer att ansvara för Hälso- och sjukvårdsdokumentation och Hälso- och sjukvårdsavvikelser, läkemedelshantering, delegering av hälso-och sjukvårdsuppgifter samt att handleda personal i hälso- och sjukvårdsfrågor. Du ansvarar även för genomförande av läkarronder samt efterföljande arbete.  

Som sjuksköterska i Humana har du även möjlighet att arbeta i vår jourverksamhet. 

Inför anställning kommer vi att begära utdrag ur misstanke och belastningsregistret.  

Anställningsinformation: 

Du har rätt till friskvårdsbidrag i Humana  

Verksamhetsbil alternativt förmånsbil 

B-körkort 

Arbetstid: Tjänsten omfattar tjänstgöring måndag-fredag. Goda möjligheter finns att själv kunna styra sin arbetstid.  

Tjänstgöringsgrad: Efter överenskommelse. 

Lön: Lön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.   

Tillträde: Snarast 

Vem är du?

Vi söker dig som är lösningsorienterad, flexibel, organiserad, ansvarsfull och med god kunskap om hälso- och sjukvårdsdokumentation. Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du har lätt för att skapa relationer, har god samarbetsförmåga och tror på teamarbetet. 

Vad händer nu?  

Du är välkommen med din ansökan, CV och personligt brev snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen.  

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen med din ansökan till Regionchef Kristian Solli kristian.solli@humana.se 

Välkommen med din ansökan!  

Att jobba på Humana  

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.    

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-12-15
Ansök här

Kontaktperson

Kristian Solli Verksamhetschef 010 458 61 06