Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sjuksköterska till Humana Lillsjöbadväg - Sommarvikariat

Ort: Upplands-Bro
Yrkesroll: Sjuksköterska
Publicerad: 2022-04-08
Sista ansökningsdatum: 2022-05-31
Arbetstid: Dag

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Då har du möjligheten att söka jobbet som sjuksköterska över sommaren hos oss på Humana Lillsjöbadväg. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
 
Om tjänsten
Som sommarvikarierande sjuksköterska hos oss på Humana kommer du ansvara för att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs, följs upp och utvärderas utifrån den enskilde individens behov, samt i samverkan med övriga personalgrupper. Du kommer vid speciella behov även att utbilda och handleda omvårdnadspersonal.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter: 
- utföra självständiga bedömningar, medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser
- hantera dokumentation och avvikelser
- vara med vid inflyttning av nya kunder och ansvara för delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter
 
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Sommarvikariat. Arbetstiden är kl. 7-16 och helgtjänstgöring var fjärde helg.
Lön: Lön enligt överenskommelse, övriga ersättningar enl. kollektivavtal. 
Tillträde: 1 juni eller enl. ö.k., 
 
Vem är du?

För denna tjänst krävs det att du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från äldreomsorg. Vi söker dig som är prestigelös, lösningsorienterad, organiserad och ansvarsfull.  Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga.
 
För denna tjänst krävs det att du:
- är legitimerad sjuksköterska
- har Kunskap att dokumentera i journalsystem (ICF alt VIPS)
 
 
Det är även meriterande om du:

- har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg eller hemtjänst
 - har erfarenhet av att arbeta med personer med demenssjukdom
- har erfarenhet av verksamhet som drivs i privat regi
- har erfarenhet av dokumentationsarbete

Vi ser gärna att du har förmågan att utveckla vår grundidé om att alla har rätt till ett bra liv. Ett gott bemötande är för oss en självklarhet och vi utför alltid våra insatser med hög serviceanda.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige

Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2022-05-31. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer och kompetensbaserade intervjuer. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Monica Grennvall på Monica.Grennvall@humana.se.
Välkommen med din ansökan! 

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.
Läs mer på www.humana.se 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Monica Grennvall Verksamhetschef