Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sjuksköterska till Humana Sjöstadsgården, Vård och omsorgsboende.

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Sjuksköterska
Publicerad: 2021-04-01
Sista ansökningsdatum: 2021-06-30
Arbetstid: Dag

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
Vi söker dig som vill vara en del i vårt team och tillsammans med oss utveckla vår verksamhet.

Vem är du?
Vi söker dig som är leg. sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom vård av äldre och/eller flera års erfarenhet av motsvarande roll inom äldreomsorgen.

Som sjuksköterska hos oss tar du ett stort eget ansvar och behöver ha förmåga ta egna initiativ och styr mycket av ditt arbete på egen hand. Du värnar om en god relation med våra kunder och ett gott samarbete med kollegor. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den insats som utförs dagligen är en självklarhet för dig. För att lyckas i din tjänst är du kommunikativ och förstår vikten av dokumentation.

Om tjänsten
Som sjuksköterska hos oss ansvarar du för att leda det dagliga omvårdnadsarbetet gällande våra kunder. Du arbetar utifrån den enskildes behov och med ett serviceinriktat förhållningssätt. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska till exempel:

- Läkemedelshantering
- Kontakt med läkare
- Ansvarar för delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter till våra undersköterskor som uppfyller kravet för det
- Arbetar med specifika sjukvårdsinsatser och förebyggande insatser för hälsa
- Delaktig vid inflyttning av nya kunder
- Handleder/utbildar undersköterskor vid behov
- Dokumentation

Som sjuksköterska ingår du i ledningsgruppen på Sjöstadsgården.


Vi tror på ett delegerat ansvar och söker medarbetare som själva vill ta det ansvaret. Är du den vi söker?


Skicka in din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsätta innan ansökningstiden har löpt ut. Vid frågor kontakta verksamhetschef Jeanette Stenberg eller Pontus Svanamo.

- Anställning: Vikariat minst fram till hösten 2022
- Arbetstid: Dagtid samt var 5e helg
- Tillträde: Enligt överenskommelse.
 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.   

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  

 

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR 

 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-06-30
Ansök här

Kontaktperson

Pontus Svanamo Verksamhetschef 08 657 89 44