1. Du är här: Sjuksköterska till natten på Björkviks vård- och behandlingshem

Sjuksköterska till natten på Björkviks vård- och behandlingshem

Ort: Höör
Yrkesroll: Sjuksköterska
Publicerad: 2020-07-01
Sista ansökningsdatum: 2020-08-21
Arbetstid: Natt

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som sjuksköterska hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

 

Björkvik är ett vård- och behandlingshem som är specialiserat på samsjuklighet. Björkvik är en del av Humana som är en vårdkoncern som verkar i Sverige och övriga Norden. Vi driver verksamheter med kvalificerad specialistvård inom psykiatri och psykosocialt förändringsarbete samt arbetar för en ny standard inom psykiatrin med fler vårdmetoder och behandlingar som bygger på vetenskaplig grund.

Björkviks vård- och behandlingshem har 40 vårdplatser fördelat på HVB, särskilt boende och korttid. Våra klienter har varierad psykiatrisk problematik inom psykos, ångest, personlighetsstörningar, neuropsykiatriska störningar och vissa i kombination med missbruk. 

 

Om tjänsten 

Som tjänstgörande sjuksköterska på Björkviks vård- och behandlingshem arbetar du tillsammans med drivna undersköterskor, behandlingspedagoger och sjuksöterskekollegor som varje dag gör sitt yttersta för att leverera ett bra resultat.

Under natten är du vaken, tillsammans med en undersköterska/skötar-kollega och stödjer klienterna i att ha en sund dygnrytm. Detta stöd kan erbjudas i form av samtal, erbjuda en kopp te eller med hjälp tät tillsyn/närvaro bistå med trygghet.

Som nattsjuksköterska är du en del av vårt områdes beredskap. Du är under arbetspasset tillgänglig över telefon och kan vid behov åka till enhet i Höör kommun/kranskommun för att på plats kunna göra en bedömning utifrån hälso/sjukvård. Som stöd finns under samma tid tillgång till chef i beredskap. 

Som sjuksköterska besitter du kompetens och innehar ansvar som kräver förmågor som:

- God samarbetsförmåga, 

- God kommuniktationsförmåga i tal och skrift

- Förmåga att ta egna beslut och kommunicera dessa

 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 69% tjänst, nattetid. Schemalagda arbetsplatsmöten möten 1-2 ggr halvår.

Inom Humana tillämapas 6 månaders provanställning.

Lön: Lönen sker enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse, slutet av augusti - 1 september 

 

Vem är du? 

Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av psykiatri och missbruk.

- Har ett gott bemötande och en positiv människosyn

- Är van att arbeta självständigt

- Är tydlig, stabil och lojal

- Är inspirerande och handlingskraftig

Du har körkort.

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.   

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  

 

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Sista ansökningsdag för tjänsten är 21 augusti. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.  

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta enhetschef Sofia Ljungberg på 072-5589055 eller biträdande enhetschef Anna Hallin, Sofia Edlund på 0413-25580. 

 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Natt
Sök jobbet senast 2020-08-21
Ansök här

Kontaktperson

Sofia Ljungberg Enhetschef 041325580