Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Privat LARO söker sjuksköterska

Ort: Helsingborg
Yrkesroll: Sjuksköterska
Publicerad: 2021-11-12
Sista ansökningsdatum: 2021-12-15
Arbetstid: Dag

Privat LARO i Helsingborg söker Sjuksköterska - Humana Drottninggatan Helsingborg 

Då vi snart utökar vår LARO verksamhet söker vi nu efter fler sjuksköterskor för att komplettera vårt engagerade team i Syd. 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska erfarenhet från beroendevården. Det är viktigt att du har arbetslivserfarenhet, är trygg i din yrkesroll samt har kunskap och förståelse för beroendeproblematik. Vi har stort fokus på ett bra bemötande och kvalitativ vård, därför är personlig lämplighet är av högsta vikt för oss och våra patienter. 

Arbetsuppgifterna som sjuksköterska består av mottagningsarbete med patientkontakt och medicinska bedömningar, läkemedelshantering, stödsamtal samt rondarbete. Vi arbetar dagtid kl. 07.30-16.

Vi tror på samverkan, teamarbete, hög patientsäkerhet och utveckling i det dagliga arbetet.  Vi kan erbjuda dig en god arbetsmiljö, utvecklingsmöjligheter och hög grad av medbestämmande i teamet. Flexibilitet och ansvarskänsla är ett motto. Vidare erbjuder vi bra och konkurrenskraftig lön, goda arbetsförhållanden och övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag.  

Vår LARO mottagning på Drottninggatan 3 i Helsingborg har i snitt ca 25 patienter och vi arbetar utifrån värdegrunderna kvalitet och professionalism. Vi kombinerar en nära relation till våra samarbetspartner och patienter med styrkan i att vara ett stort modernt nordiskt bolag med många utvecklingsmöjligheter. Privat ägarform och decentraliserad organisation ger korta beslutsvägar, stort mandat och eget ansvar. Hos oss deltar, påverkar och medverkar du till din egen arbetsmiljö och till ständiga förbättringar. 

Vill du vara en del av ett litet, men dynamiskt, team i utveckling i Skåne bestående av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, kurator, DBT-behandlare, psykologer och administratörer hoppas vi att du söker tjänsten. 

Goda villkor utlovas.

För mer information ring verksamhetschef Monica Nyman på 010-456 49 92 

Tillträde: Omgående eller enl. överenskommelse  

Lön: Individuell lönesättning 

Omfattning: Enl. ÖK  50-100%, tillsvidare månadslön eller timlön

Sök jobbet senast 2021-12-15

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-12-15
Ansök här

Kontaktperson

Monica Nyman Verksamhetschef monica.nyman@humana.se