Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-08-29

Sjuksköterska, timvikarier/vikariat, till Humana Sjöstadsgården

Om tjänsten

Vill du jobba i en verksamhet där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana Sjöstadsgården!

Vill du göra skillnad för våra boende och samtidigt arbeta tillsammans med glada och härliga kollegor? Då tycker vi att du ska söka jobb hos oss. Humana driver Sjöstadsgården på uppdrag av Stockholms stad. Sjöstadsgården ligger i det natursköna och lummiga området Hammarby sjöstad och erbjuder 59 platser till äldre fördelat på 2 demensavdelningar och 2 somatiska avdelningar. Vi är ett team om 5 sjuksköterskor. Vi jobbar tätt ihop med rehabpersonal och omvårdnadspersonal. Arbetet är förlagt dagtid mellan 7-17 veckans alla dagar. 

Vi söker medarbetare som vill arbeta hos oss som timvikarier/vikariat 

Vem är du?
Vi söker dig som är leg. sjuksköterska.

Som sjuksköterska hos oss tar du ett stort eget ansvar och behöver ha förmåga ta egna initiativ och styr mycket av ditt arbete på egen hand. Du värnar om en god relation med våra boende och ett gott samarbete med kollegor. Ett gott bemötande och ett stort engagemang är en självklarhet för dig. Vi värdesätter en god kommunikationsförmåga och att du förstår vikten av god dokumenation.

Om tjänsten
Som sjuksköterska hos oss ansvarar du för att leda det dagliga omvårdnadsarbetet gällande ca 16 boende. Du arbetar personcentrerat. Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska till exempel:

- Ansvarar för delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter till våra undersköterskor som uppfyller kravet för det
- Arbetar med specifika sjukvårdsinsatser och förebyggande insatser för hälsa
- Delaktig vid inflyttning av nya boende
- Handleder/utbildar undersköterskor vid behov
- Dokumentation i Vodok

Vi tror på ett delegerat ansvar och söker medarbetare som själva vill ta det ansvaret. Är du den vi söker?
Skicka in din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsätta innan ansökningstiden har löpt ut. Vid frågor kontakta verksamhetschef Jeanette Stenberg eller Camilla Falkbrink.

- Anställning: Timvikarie/vikariat
- Arbetstid: Dagtid, även helg
- Tillträde: Enligt överenskommelse.
 

Att jobba på Humana 

Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig!  

Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.   

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete.

 

Läs mer om hur det är att jobba hos oss på Humana HÄR 

 

Välkommen med din ansökan! 

Kontaktperson

Camilla Falkbrink Verksamhetschef