Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sjuksköterska

Ort: Bjuv
Yrkesroll: Sjuksköterska
Publicerad: 2022-01-11
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Dag

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobbet som sjuksköterska på vår korttidsavdelning hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Ja, alla! 

Om tjänsten
Vi arbetar individanpassat och stödjer våra boende i den dagliga livsföringen samt vid olika aktiviteter.
Som sjuksköterska på Humana Norra Vram kommer du bland annat att 

- arbeta utifrån klientens behov och önskemål, utföra självständiga bedömningar, medicinska behandlingar och omvårdnadsinsatser 

- arbetsleda omvårdnadspersonal, utbilda vid speciella behov 

- skriva in och ut klienter och ansvara för delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter 

- hantera dokumentation och avvikelser 

Anställning och arbetstid: Tjänsten avser en tillsvidareanställning där 6 månaders provanställning tillämpas. Dagtidsarbete mån-fre 07.00-16.00, schamalagt. Lediga helger och röda dagar. Deltid, 90%. 

Lön: Lön efter överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal. 

Tillträde: Enligt överenskommelse 

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2022-01-31. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Under rekryteringsprocessen kan du komma att få genomgå telefonintervjuer och kompetensbaserade intervjuer. 

Vem är du? 

Vi söker dig som är lösningsorienterad, organiserad, strukturerad och ansvarsfull. Du har ett positivt synsätt och trivs med att arbeta i en snabbrörlig och dynamisk miljö. För att trivas och lyckas i rollen ser vi gärna att du har lätt för att skapa relationer och har god samarbetsförmåga. 

Som sjuksköterska hos oss tar du ett stort eget ansvar och behöver ha förmåga ta egna initiativ. Du värnar om en god relation med våra boende och ett gott samarbete med kollegor. Ett respektfullt och gott bemötande samt en god kvalité av den insats som utförs dagligen är en självklarhet för dig. För att lyckas i din tjänst är du kommunikativ och förstår vikten av dokumentation. Du behöver ha god datorvana och kunna uttrycka dig tydligt i tal och skrift. Körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

För denna tjänst krävs det att du: 
- är legitimerad sjuksköterska 
- har erfarenhet av arbete med korttidsklienter

Att jobba på Humana
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Lise-Lotte Jönsson Enhetschef