Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sjukvårdskunnig personlig assistent till man i Alingsås! Timvik

Ort: Alingsås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-11-01
Sista ansökningsdatum: 2021-12-19
Arbetstid: Alla

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu assistenter till en man i 65-årsåldern som har assistans dygnet runt. Arbetet består av att vara honom behjälplig med det mesta som kan uppkomma i vardagen, hjälpa honom med på- och avklädning, hygien, måltider samt övriga behov såsom städning, inköp och aktiviteter.

För att du ska trivas på denna tjänst bör du vara initiativrik, professionell och flexibel. Vi ser gärna att du har erfarenhet från peg samt att du har en relevant utbildning som exempelvis sjukvårdsutbildning och/eller att du har erfarenhet av arbete inom vården. Men personkemin är viktig, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetstid / Varaktighet: Timvikariat vid planerad ledighet av ordinarie personal och vid sjukluckor. Varierande dag, kväll, natt och helg. Under natten utbetalas väntetidsersättning.

Lön: Timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-12-19
Ansök här

Kontaktperson

Camilla Lindeborg Rekryteringsansvarig