Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2024-06-03

Skapa meningsfulla erfarenheter! Sommarvikarier sökes till Furugården

Om tjänsten

Humana Furugården i Ullared söker passionerade och ansvarsfulla sommarvikarier! Vill du vara en del av ett team som dagligen arbetar för att ge våra äldre möjligheten till ett bra liv? Då har du hamnat på rätt plats! Just nu söker vi dig som vill hjälpa oss att leva ut vår vision – ”Alla har rätt till ett bra liv”. Att arbeta hos oss ger dig en möjlighet att utvecklas och göra skillnad samtidigt som du arbetar i ett företag som värdesätter glädje, ansvar och engagemang. Sök nu och bli en del av vårt fantastiska team!

Om tjänsten
Hos oss på Humana kommer du att arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt, där varje persons individuella önskemål och behov står i fokus. Du kommer att bidra till en vardag som präglas av god omsorg. Du, tillsammans med dina kollegor, är en viktig del för en trygg och meningsfull tillvaro för våra seniorer. Hos oss på Humana Furugården i Ullared får du chansen att arbeta i en engagerad och kärleksfull arbetsmiljö där du dagligen gör stor skillnad i andra människors liv.

För dig som önskar åka buss till Furugården, så rekommenderar vi Hallandstrafikens reseplanerare. Ullareds busstation ligger cirka 5 minuters gångväg från Furugården och ett stenkast från varuhuset Gekås.

Arbetsbeskrivning
Som omvårdnadspersonal på Humana Furugården får du ett varierande arbete där du tillsammans med kollegor fördelar arbetsuppgifter, planerar aktiviteter och samverkar med sjuksköterska och rehabpersonal. Du kommer ansvarar för att dokumenterar och hantera eventuella avvikelser.

Vem är du?
Vi söker dig som är en lagspelare – en person som är ansvarstagande och som trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har en förmåga att se helheten och du är inte rädd för att ta initiativ. Du är van vid dokumentation och arbetar med kvalitet som ledord. Erfarenhet av personcentrerat arbete är meriterande och vi tror att det är viktigt att du är en relationsbyggare med god samarbetsförmåga och ett positivt synsätt.

Vi söker dig som...
- Är utbildad undersköterska eller vårdbiträde med erfarenhet från arbete inom omsorgen
- Besitter goda kunskaper i svenska i tal och skrift

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Vad får du?
- Möjligheten att dagligen ge god vård och omsorg till de äldre, samt skapa en meningsfull och trygg tillvaro för varje individ
- En chans att utveckla din kompetens och erfarenhet inom vård och omsorg
- En möjlighet att vara en del av ett företag som värdesätter glädje, ansvar och engagemang 

En hälsning från din blivande chef, Maria Jönsson
Vi värdesätter din roll som en oerhört betydelsefull del av vårt team och jag brinner för att få mina medarbetare att växa. Jag tror på att skapa en arbetsmiljö där du kan känna dig stolt över det arbete du utför och där du får den support och det stöd du behöver för att blomstra. Att arbeta hos oss innebär att du har möjlighet att ge omsorg och stöd till våra kunder på ett meningsfullt sätt, och att varje insats du gör är en del av en större strävan att förbättra människors liv. Om du delar vår passion för att göra skillnad och vill vara en del av ett team där varje dag är meningsfull och givande, då är du varmt välkommen till Humana. Jag ser fram emot att få träffa dig!

Övrigt
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Varierande schema - dag/kväll/helg eller natt under sommarperioden juni-augusti. Visstidsanställning. Ange gärna i din ansökan vilken tjänstgöringsgrad du önskar arbeta. Vi för en öppen dialog och kan erbjuda viss flexibilitet gällande arbetstiderna.
Lön: Vi tillämpar individull lönesättning, övriga ersättningar enligt kollektivavtal.  
Tillträde: From juni 2024.

Vad händer nu?
Sista ansökningsdag för tjänsten är 2024-05-31. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta verksamhetschef Maria Jönsson, maria.jonsson2@humana.se eller 073-625 71 71. Varmt välkommen med din ansökan!

Att jobba på Humana 
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - ansvar, glädje och engagemang. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Läs mer på www.humana.se  

Kontaktperson

Maria Jönsson Verksamhetschef