1. Du är här: Social och positiv assistent på deltid sökes till kvinna i Bromma

Social och positiv assistent på deltid sökes till kvinna i Bromma

Stad: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-11-19
Sista ansökningsdatum: 2019-12-19
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi en ny personliga assistent på deltid till vår kvinnliga kund i Bromma.

Om tjänsten:
Vi söker en personlig assistent till en kvinna som 47 år och som är en väldigt glad och ”luststyrd” person dvs, att hennes dag formas utifrån vad hon känner för och orkar, och hon tar alltid dagen som den kommer. I övrigt är kunden väldigt diskussionslysten och älskar att diskutera allt mellan himmel och jord.

Arbetet innebär att vara kunden behjälplig med alla i livet förekommande sysslor, som städning, matlagning, tvätta, betala räkningar och andra ärenden och aktiviteter. Din uppgift som personlig assistent är att vara kundens armar och ben och att hjälpa till med det som funktionsnedsättningen sätter stopp för. Du är även den som hjälper till vid träning, förflyttningar, samt med på- och avklädning och personlig omvårdnad.

Vi söker dig som:
Som person är du positiv, framåt, har skinn på näsan och drar dig inte för att säga vad du tycker. Du har lätt för - och förstår även vikten av att kunna ta instruktioner. Eftersom kunden behöver hjälp med att skriva är det av vikt att du förstår och kan uttrycka dig väl på svenska och kan ta diktamen. Kunden ser gärna att du som söker tjänsten liksom henne uppskattar diskussioner. Då träning och hälsa är viktigt för kunden ser vi gärna att du delar detta intresse. 

Vi lägger stor vikt vid personlighet och det viktigaste är kontakten mellan dig och henne. Då det förekommer en del manuella lyft är god fysik en fördel i denna tjänst.

Körkort: Har du körkort ser vi det som meriterande. 

Omfattning:

Tjänst 1: 50%
Tisdagar kl 09.00-07.30, varannan fredag (ojämn vecka) kl 09.00-07.30, varannan söndag kl 18-07.30. 

Tjänst 2: 37 %
Onsdagar kl 9.00-07.30 samt en lördag i månaden kl 9.00- 07.30. 

Under dygnspassen utgår väntetidsersättning mellan kl. 23.30-07.30.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Heltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-12-19
Ansök här

Kontaktperson

Sarah Kopp