Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Socionom eller psykolog sökes till Off.Clinics öppenvård i Lund/Kristianstad

Ort: Lund
Yrkesroll: Övriga
Publicerad: 2022-06-23
Sista ansökningsdatum: 2022-08-31
Arbetstid: Dag

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Inom familjehem och öppenvård erbjuder vi jourhem, konsulentstödda familjehem och behandlingsfamiljer. Vi har regionala kontor för att komma nära våra hem som finns i hela Sverige. Öppenvården för barn och unga syftar till att erbjuda lösningar i det egna hemmet, i jour- eller familjehem samt på HVB såväl som i träningslägenhet. Vi utbildar och handleder i metoderna TFCO, IHF och Connect.

Humana/Off.Clinics öppenvård i Lund/ Kristianstad utökar sin verksamhet med ytterligare en medarbetare och söker en socionom eller psykolog för anställning 100% tillsvidare. Off.Clinics målgrupp är barn, ungdomar som har sexuella beteendeproblem och/eller sexuella trauman. Huvudsakliga arbetsuppgifter är behandlingsarbete med grund i Kognitiv Beteende Terapi samt utredning av trauma och risk för återfall i sexuella övergrepp.

Du förväntas bedriva enskilda terapier samt ha samtal med familjer och uppdragsgivare. Egen drivkraft är viktigt eftersom du måste göra bedömningar och våga ta beslut. Du är utvecklingsorienterad och kreativ och har en förmåga att motivera och inspirera. Du behöver ha steg 1 i KBT eller familjeterapi. Meriterande är om du även har steg 2 kompetens i KBT eller familjeterapi och några års arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av traumabehandling är mycket önskvärt. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med Dialektisk Beteendeterapi, ERASOR, GAIN, Övergrepsspecifik behandling, Trauma Fokuserad KBT och Prolonged Exposure är det ännu bättre.

Vi erbjuder intern-utbildning/handledning inom området samt delaktighet i nationella och internationella nätverk samt trygg anställning med kollektivavtal.

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-08-31
Ansök här

Kontaktperson

Carina Jaredal Enhetschef 0733226015