Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Söker assistenter till en aktiv kille

Ort: Ronneby
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-01-24
Sista ansökningsdatum: 2023-02-25
Arbetstid: Varierande

Vi söker personliga assistenter till en kille i 30- årsåldern med fler funktionshinder. Killen har ett stort hjälpbehov och behöver hjälp med allt i sin vardag.

Du kommer ingå i en härlig personalgrupp som delar erfarenheter och ställer upp för varandra. Arbetspassen är förlagda under dygnets alla timmar som aktiv tid, vardag som helg samt under daglig verksamhet. Viss dubbelassistans förekommer och är förlagd vissa timmar under veckan på dagtid.

Vi söker dig som är lugn, trygg och ansvarsfull. Tycker om att vara mycket aktiv och mycket ute. Tidigare erfarenhet av liknande arbete och kunskap inom aktuella funktionsnedsättningar meriteras. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Det är viktigt att du som person är strukturerad, vågar ta initiativ och förstår vikten av fasta rutiner. Som assistent hjälper du honom allt i hans vardag såsom förflyttningar, personlig hygien, matning, vanligt förekommande hushållssysslor samt hjälper till att skapa en meningsfull vardag.

Killen har inget verbalt tal och därför är det extra viktigt att vara lyhörd för hans kommunikation och behov.

Vi söker tre visstidsanställningar på ca 75 % på dagtid, kväll och helg.

Urval och rekrytering kommer att ske fortlöpande under annonstiden. Tveka därför inte utan skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kortfattat beskriver dig själv som person, tidigare erfarenheter och varför du söker just det här arbetet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande
Sök jobbet senast 2023-02-25
Ansök här

Kontaktperson

Ewa Slominska Kontaktperson 0462726642