Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Söker personlig assistent till ett "galet-på-rätt-sätt" gäng i Vallentuna.

Ort: Vallentuna
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-05-05
Sista ansökningsdatum: 2022-06-30
Arbetstid: Dag

En av våra guldstjärnor ska gå ner i tid och vi söker en underbar människa att kliva in i hennes ställe. Man jobbar 22 timmar per pass och det som just nu är aktuellt är en heltid (7-8 pass per månad) samt inhoppare med ca 2 -4 fasta pass i månaden + vik. Du kan alltså med med fördel kombinera arbetet här med andra intressen och får mycket ledig tid. Vi ser gärna att du kan börja ta pass redan nu.

Om tjänsten
Just nu går huvudpersonen det gäller nyanställd som gruppledare för en fritidsgård, vilket betyder att du kommer få göra många olika saker under arbetstid och kan känna av när det är läge att hålla dig i bakgrunden samt ta egna initiativ. Du är hennes armar och ben, så en okej fysik som pallar sköna sommarpromenader med manuell rullstol är bra!
Arbetsuppgifterna varierar men ingen speciell kompetens krävs då personen det gäller är mer än kapabel att tala för sig. Du måste ha hög social förmåga, våga testa nya saker eller följa med på resor till goda vänner! Formell kompetens är oviktigt så länge din svenska är god.


Vem är du?
Arbetsuppgifterna varierar men ingen speciell kompetens krävs då personen det gäller är mer än kapabel att tala för sig. Du måste ha hög social förmåga, våga testa nya saker eller följa med på resor till goda vänner! Formell kompetens är oviktigt så länge din svenska är god.
Redogör även för tjänstens formella krav och informera vilka av dessa som personen ska/ bör ha.
 

På grund av arbetets natur ser vi gärna att du som identifierar sig som tjej eller ickebinär kommer till oss men alla får förstås söka.
Nuvarande ålder på arbetsplatsen är allt från 21 till 32
Personkemi a & o, samt att du fattar att någon annans liv stannar av om du inte kommer till jobbet, sjuk får en såklart vara, med kommunikation löser vi det mesta!
 

Katt finns och du kommer hjälpa till att hantera dom, så djurvana är ett stort plus och att man inte är allergisk.
 

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: dagtid, kväll och natt med väntetid. Kl.12-10, 7,25h väntetid. Heltid, 100% tjänst.
Lön: Timlönen  fast enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Tillsättning omgående. Anställningen löper så länge assistansuppdraget varar.

Att jobba på Humana
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-06-30
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig