Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2024-02-08

Sommar- och timvikarier till HVB Frostbrunnsgården

Om tjänsten

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då har du möjligheten att söka jobb hos oss på Humana. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Frostbrunnsgården är ett HVB med 9 platser för pojkar i åldern 13-17 år. Vi tar emot ungdomar med olika former av psykosocial problematik såsom kriminalitet, svårigheter i socialt samspel, utagerande beteende, och/eller som vistas i olämpliga miljöer. Det är vanligt att ungdomarna har diagnos inom NPF-spektrat.

På Frostbrunnsgården arbetar vi med hög personaltäthet, i grundbemanningen arbetar 3st behandlingspedagoger dagtid med stöd från behandlingsansvarig och verksamhetschef. Nattetid arbetar en behandlingspedagog vaken natt och en har sovande jour. Vi arbetar med utgångspunkt i lågaffektivt bemötande och lösningsfokuserat förhållningssätt.

Vi söker nu timvikarier för arbete när behov uppstår och i sommar under ordinarie personals ledighet, både dagtid och nattetid.

Möjlighet att kvarstå som vikarie även efter sommaren finns.

Tjänsten innebär arbete under dagtid, kväll, natt och helg.
 

Arbetsuppgifter:
Som personal på Frostbrunnsgården förväntas du vara en trygg vuxen förebild för våra ungdomar. Du ska tillsammans med kollegor planera och genomföra en givande dag utifrån ungdomarnas behov och funktionsnivå. Det innebär att varje dag vara beredd på att delta i en mängd olika aktiviteter. Utöver detta ingår arbetsuppgifter som daglig dokumentation i journalsystem, matlagning, städning, tvätt, och övriga hushållsuppgifter.

Under semesterperioden finns ordinarie behandlingspedagoger samt antingen behandlingsansvarig eller verksamhetschef i tjänst.
 

Vem är du?
Vi söker dig som är tillgänglig i sommar (helst redan nu under våren, ange gärna i din ansökan när du är tillgänglig), som gärna har erfarenhet av arbete på HVB alternativt erfarenhet av målgruppen. Du ska vara lyhörd, kommunikativ, tålmodig och ha lätt för att samarbeta med både kollegor och ungdomar. Vidare önskar vi att du hanterar svenska språket i både tal och skrift samt att du har erfarenhet av dokumentation.

Pågående eller genomförd utbildning inom behandling, socialt arbete eller beteendevetenskap samt kunskap om lågaffektivt bemötande är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Inför anställning lämnas utdrag ur belastningsregistret samt körkortskopia.
 

Vad händer nu?
Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Skicka därför gärna din ansökan redan idag! Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss via mail.
 

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 medarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om hur det att jobba hos oss på Humana HÄR

Kontaktperson

Sarah Lindgren Verksamhetschef