Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2024-02-19

Sommarens viktigaste eller roligaste jobb?

Om tjänsten

Vill du erbjudas ett spännande och utvecklande jobb samtidigt som du arbetar för att dagligen ge människor ett bra liv? Vill du dessutom få möjlighet att utvecklas på ett företag som har engagemang, glädje och ansvar som ledord? Då ska du söka dig till oss på Humana i Tyringe. Vi erbjuder flera olika arbetsplatser men alla lika viktiga. I rollen kommer du tillsammans med oss att arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Ekeliden

Vi bedriver en verksamhet för vuxna med behov av stöd enligt LSS. Vi erbjuder gruppbostäder, daglig verksamhet och sinnesavdelning. Våra klienters vardag styrs av delaktighet, inflytande och självbestämmande. Du kommer att ha en placering på en av våra fem gruppbostäder eller daglig verksamhet och arbeta med ca 9 trevliga kollegor som varje dag gör sitt yttersta för att leverera ett bra resultat. Då vi har ett gott samarbete inom hela Ekeliden kommer du även att få möta andra boende och kolleger vid vissa tillfällen.  

Villa Torsjö

En dryg kilometer från den vackra kurorten Tyringe bedriver vi verksamhet för vuxna med behov av stöd enligt LSS. I en tidigare lyxvilla och med med skogen som närmsta granne hittar ni oss på Villa Torsjö. Här bor sex klienter vars vardag styrs av delaktighet, inflytande och självbestämmande.

Kollinge

Kollinge är ett gruppboende för personer som omfattas av LSS personkrets 1. Särskilt lämpligt för personer som behöver extra närhet till personal. Här arbetar vi för att klienten ska känna att vi verkligen bryr oss om hen.

Björklunda

Björklunda är ett särskilt boende med inriktning mot psykiatri. Enheten består av fem olika avdelningar som utgör ett eget litet kvarter i ett lugnt och trivsamt villaområde med nära till allt från service och sjukvård till motion som simning och bowling. Tåg och buss finns på ett par minuters avstånd.


Vi söker nu sommarvikarie till våra verksamheter. Som boendestödjare arbetar du med människor som behöver stöd med sin dagliga livsföring.
I rollen arbetar du med att:
- Ge individuellt stöd, omvårdnad och serviceinsatser
- Planerar och genomför aktiviteter med klienten
- Ev genomför delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter

Du arbetar både självständigt och i nära samarbete med kollegor

Vem är du?


- Meriterande med erfarenhet från liknande verksamhet
- Gärna kunskaper inom lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik
- Goda kunskaper i svenska i tal och skrift då dokumentation är en stor del av arbetet
- B-körkort är önskvärt 

Som person är du serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående. Tjänsten som boendestödjare ställer även krav på tålamod, flexibilitet och lyhördhet. Som medarbetare på Humana tar vi ett gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö och strävar efter att skapa ett gott klimat på enheten och i arbetsgruppen genom ett respektfullt bemötande. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Engagerade kollegor som har en god sammanhållning och drivs av viljan att förbättra kvaliteten i vår verksamhet.
Humana har kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt en intern lärportal med ett brett utbud av utbildningar.

Vad händer nu?
Urval sker löpande, skicka därför gärna din ansökan redan idag! Inför anställning lämnas utdrag ur belastningsregistret. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.

Om Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med cirka 17 000 mdarbetare som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana är ett tillväxtbolag med fokus på hög kvalitet och nöjda kunder. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Humana är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2016 och har huvudkontor i Stockholm. Läs mer om hur det att jobba hos oss på Humana HÄR

Kontaktperson

Jonna Melin Verksamhetschef