Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarjobb 65% och extrajobb som personlig assistent till kvinna på Gärdet!

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-01
Sista ansökningsdatum: 2021-05-12
Arbetstid: Dag

Vår kund är en kvinna i 60-årsåldern som bor på Gärdet i centrala Stockholm. Kvinnan har haft en hjärnblödning och sitter i rullstol. Hon har drabbats av afasi och har därför en försämrad förmåga att använda språket. På grund av rullstolen så vistas inte kvinnan så mycket utomhus längre.

Om tjänsten:
Vi söker nu en personlig assistent som är intresserade av att jobba under sommaren samt gärna extra vid ordinarie personals frånvaro redan innan vikariatets start. Perfekt för dig som vill kombinera med studier eller annan sysselsättning!

- Tjänstgöringsgraden är ungefär 65% och arbetstiderna är förlagda vardag och helg 08:00-18:30, ca tre arbetspass i veckan. Sommarvikariatet är fr.om. 2021-06-21 t.o.m. 2021-08-15. 

- Vi söker även dig som endast är intresserad av att vara timvikarie vid ordinarie personals frånvaro. Arbetstiderna är förlagda vardag och helg 08:00-18:30. Uppge detta i din ansökan.

Som hennes personliga assistent kommer du hjälpa till med på- och avklädning, personlig hygien, städning, matlagning och tvätt. Vår kund uppskattar att ha utåtriktade personer runt omkring sig.

Vem vi söker:
Som person är du social och glad, och har lätt för att uppmuntra vår kund till aktivitet i vardagen. För att bli aktuell krävs:

- Vår kund röker så du både tål och kan vistas med cigarettrök
- Du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift

Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-05-12
Ansök här

Kontaktperson

Agnes Blom Rekryteringsansvarig