Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarjobb deltid som personlig assistent till kvinna i Göteborg!

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-08
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Sommarjobb

Sommarvikariat som personlig assistent till kvinna i centrala Göteborg!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Jag är en aktiv och levnadsglad kvinna som nu letar efter en personlig assistent till min fantastiska assistentgrupp som kan arbeta ett långpass i veckan i sommar. Jag har en neurologisk sjukdom som gör att jag bl.a. behöver hjälp med alla grundläggande behov och många dagliga moment.Mina assistenter hjälper mig bland annat i hemmet. Då jag är mycket ute och rör på mig är det viktigt att mina assistenter kan cykla för att hålla jämn takt med permobilen. Vi har en elcykel som assistenterna använder. Goda kunskaper i svenska är också ett krav.Jag ser gärna att du, precis som jag, tycker om att vara aktiv och visar stor levnadsglädje, men samtidigt är lugn och strukturerad då jag har kognitiva svårigheter. Det är meriterande om du tidigare arbetat som personlig assistent men den största vikten kommer att läggas vid att personkemin stämmer överens. Dock så vill jag att du skall vara ödmjuk till livet men samtidigt vara professionell.

Jag ser det som fördel om du själv bor i centrala Göteborg och har körkort, men inget krav. Har du även ett intresse för kultur och data så är det ytterligare positivt. Humor är en viktig egenskap eftersom att jag själv har mycket av det. Ett gott skratt förlänger livet! Vidare är det viktigt för mig att du har en hög arbetsmoral samt är respektfull och engagerad. Det är viktigt att du är flexibel med tider eftersom den ena dagen inte är den andra lik.

Om du tycker att detta låter som ett arbete för dig och är intresserad samt har det som krävs, så hoppas jag att du skickar in din ansökan och berättar lite om dig själv.

Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistent och kund.

Arbetstid / Varaktighet: Sommarvikariat vecka 25-31, ca 35% tjänst. Du arbetar ett pass i veckan där arbetstiden är 09:00-22:00 (13 tim aktiv tid)

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Inskolning sker veckorna innan vikariatet startar

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Emmelie Karlsson Rekryteringsansvarig