Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarjobb personlig assistent till kvinna i Alingsås! 83% dygn augusti

Ort: Alingsås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-27
Sista ansökningsdatum: 2021-06-30
Arbetstid: Sommarjobb

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi nya timvikarier till vår kund i Alingsås!

Om tjänsten: Vår kund är en kvinna på 70+ som bor i Alingsås. Hon har en utvecklingsstörning och behöver hjälp med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag. Hennes intressen är många, såsom sång, musik, bakning och läsning. Din roll som assistent innefattar att du bidrar till att vår kund har en trivsam vardag med högläsning, bakning och aktiviteter, samt är behjälplig med de grundläggande behoven, gåträning, matlagning och hushåll. 

Vi söker dig som: Vi tror att du som söker är en social och trygg kvinna 40+ som trivs i en vårdande roll. Du är varm som person, har glimten i ögat och hjärtat på rätta stället! Du trivs i rollen att vårda ett hem och är bekväm med matlagning och bakning.

Krav:
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller annat motsvarande vårdande yrke
- Du är 100% rökfri

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Sommarvikariat under hela augusti, dygnspass 08-08 varav 4 tim väntetid på natten. Du arbetar sammanlagt 6 dygn under denna period (Tjänst 83%). Dubbelassistans 2 dagar per vecka. Det finns också goda möjligheter att starta som timvikarie vid behov redan nu, var god ange detta i din ansökan.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse (Sommarvikariatet avser augusti månad)

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-06-30
Ansök här

Kontaktperson

Emmelie Karlsson Rekryteringsansvarig