Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarjobb Personlig assistent till snart 18-årig kille i Skärhamn!

Ort: Tjörn
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-29
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Sommarjobb

Om tjänsten:
Vår kund en livsglad snart 18-åring kille med glimten i ögat, han söker nu efter en flexibel personlig assistent som vill arbeta under hans sommarlov. Detta innebär att du är hans förlängda armar och ben och ett stöd för honom i alla möjliga situationer som tex vid rehabiliteringsträning, på fritiden på gymmet och framför TV:n hemma i soffan. Du kommer att hjälpa till med hygienen som tex vid dusch och toalettbesök.
Kunden bor hos familjen i Skärhamn. Det är en arbetsplats för hans assistenter men också ett hem för honom och hans familj, att visa respekt och kunna känna av när det är dags att ”backa eller kliva fram” är av största vikt. Han har en svår CP skada och sondmatas har du erfarenhet av detta är det meriterande. Då vår kund har svårt att kommunicerar via tal är det viktigt att du är lyhörd och uppmärksam, dels för att förstå vad kunden vill och dels för att kunna kommunicera det vidare till människor han möter. Har du tidigare erfarenhet av den här typen av kommunikation är det bara positivt!

Kvalifikationer:

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
- Undersköterska eller erfarenhet av att arbetat som personlig assistent
- B-körkort och bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen i Skärhamn
- Rökfri
- Ej allergisk mot pälsdjur
- Simkunnig, då du följer med vår kund på bad
- Att du ser långsiktigt på ditt arbete
- Belastningsregister (om du hinner påbörja din anställning innan kunden fyllt 18 år)


Vi söker dig som:
Du som söker bör vara ansvarsfull och ha god arbetsmoral, det är av stor vikt att du förstår vilket ansvar yrket innebär. I övrigt ser vi gärna att du är positiv, flexibel och lättsam. Erfarenhet av personlig assistans eller relevant utbildning är meriterande, men ej ett krav. Då arbetet innefattar lyft så krävs det att du har en relativt god fysisk styrka. Då familjen har katt hemma så får du som söker ej vara pälsdjursallergiker.

Arbetstid/Varaktighet: 100% sommarvikariat ca 2 månader, juli och augusti. OBS det krävs en lång bredvidgång så viktigt att du har möjlighet att arbeta ett antal pass i juni också.
Arbetspassen varierar mellan dag, kväll och aktiv natt, och du behöver kunna arbeta samtliga tider för att vara aktuell för vikariatet.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos digLäs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Emmelie Karlsson Rekryteringsansvarig