Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarjobb som personlig assistent till glad man i Lindome!

Ort: Mölndal
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-12
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Sommarjobb

Personlig assistent till en glad man i Lindome!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Lindome!

Om tjänsten:

Vår kund är en man med MS som är rullstolsburen. Han är en glad och snäll man som värdesätter ett gott samtal. Arbetsuppgifterna består av att hjälpa till i vardagen med allt ifrån personlig hygien till matlagning och att följa med kunden på aktiviteter. 

Vi söker dig som:

Vi tror att du som söker tjänsten är glad och har humor. Du tycker om att ”tjöta” men är samtidigt en person som är noggrann och lyhörd. Har du erfarenhet av arbete som personlig assistent är det meriterande, störst vikt kommer att läggas vid personkemin mellan dig som söker och vår kund.

Kunden är rökare och röker utomhus.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Du arbetar kvällar 17:00-23:00 vardag samt helg. Du arbetar under juli/augusti/september månad då ordinarie personal har semester.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Inskolning sker innan tjänstens start i juli

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Louise Klint Rekryteringsansvarig