Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarjobb som personlig assistent till humoristisk man i Västra Frölunda!

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-30
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Sommarjobb

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vår kund är en man i 40-årsåldern boende i Västra Frölunda i Göteborg. Han har intresse för film, fotboll, hockey, musik, bio och resor. Som personlig assistent kommer du att hjälpa vår kund i vardagen med allt från omvårdnad, förflyttningar till tillredning av mat. Du kommer även att assistera vid aktiviteter och på daglig verksamhet och vissa resor kan förekomma. Ditt arbete är att hjälpa kunden att planera sina dagar och uppmuntra honom i hans intressen.

Vi ser gärna att du som söker har ett par års arbetslivserfarenhet och en stabil grund att stå på. Du som person har en god självkännedom, ett stort tålamod och en tydlig struktur. Vidare är du flexibel, plikttrogen, ansvarsfull och driven. Du som söker är med fördel intresserad av kost, hälsa och friskvård.

Körkort: B-körkort är ett krav då du kommer att köra kundens bil 

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av arbete med kognitiva funktionshinder såsom utvecklingsstörning och en förståelse för vad det innebär. Självklart är utbildning med social-, vård- eller pedagogisk inriktning meriterande, men det viktigaste är att personkemin stämmer mellan dig, kunden och kundens anhöriga. 

Arbetstid / Varaktighet: Sommarjobb ca 70% under veckorna 26-31. Du arbetar alla dygnets timmar. Dagpass, eftermiddag-nattpass samt dygnspass med väntetid på natten.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Inskolning och bredvidgång sker innan du startar din tjänst v 26

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Louise Klint Rekryteringsansvarig