Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarjobb som personlig assistent till man i Stånga!

Ort: Gotland
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-17
Sista ansökningsdatum: 2021-05-19
Arbetstid: Sommarjobb

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi en sommarvikarie, kanske är du vår nästa kollega? Vi söker en personlig assistent till en man boende 1,5 mil utanför Stånga.

Om tjänsten:
Vår kund är en man i 48-årsåldern som bor i ett hus tillsammans med sin familj strax utanför Stånga. Han har en ryggmärgsskada och sitter i rullstol. Som hans personliga assistent kommer du vara honom behjälplig med samtliga moment i hans vardag såsom personlig omvårdnad, matlagning, förflyttningar m.m. Vår kund driver även ett eget företag och arbetar hemifrån med detta. Därmed kan du även komma att hjälpa honom med en del administrativt arbete. När han inte arbetar tycker han om att pyssla i trädgården, se på fotbollsmatcher samt att umgås med sina barn och katter.

Vår kund har personlig assistans dygnet runt och du kommer därmed att jobba dygnspass.

Arbetstiderna är förlagda mellan kl: 07.30-08.00 och är förlagda både vardagar och helger. I varje arbetspass ingår 6 timmars väntetid/sovande jour.

Vikariatet sträcker sig från och med 2021-06-21 till och med 2021-08-29.

Vi söker dig som:
Vår kund ser gärna att du som söker är mellan 25-50 år och är händig person eftersom du som personlig assistent kommer vara hans armar och ben i huset och trädgården. Du som söker bör tåla pälsdjur eftersom det finns katter i hemmet. Körkort och egen bil är ett krav eftersom vår kund bor en bra bit från kollektiva kommunikationer.

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. För vår kund är personkemin mellan dig och honom det allra viktigaste. Det är därför inget kvar på att du ska ha tidigare erfarenhet av vård- och omsorgsarbete, men självklart är det ett plus! För att bli aktuell krävs att du:

- Tål pälsdjur
- Har B-körkort och tillgång till bil
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

Välkommen med din ansökan!

Tjänstgöringsgrad: ca 90%
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: 2021-06-21
Slutdatum: 2021-08-29.
Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-05-19
Ansök här

Kontaktperson

Agnes Blom Rekryteringsansvarig