Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarjobb v.28-32 personlig assistent till kvinna i Ulricehamns kommun!

Ort: Ulricehamn
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-21
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Sommarjobb

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta hos en kvinna i Ulricehamns kommun. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vår kund är en kvinna i 40-årsåldern boendes i Ulricehamns kommun. Hon är funktionshindrad och har ett omfattande vårdbehov med assistans på dygnets alla timmar.
Vi söker dig som är kvinna och trivs i en vårdande roll. Det är mycket meriterande om du har arbetat som personlig assistent tidigare eller har andra vårderfarenheter, men största vikt kommer att läggas på personkemin mellan dig och vår kund.

För denna tjänst krävs det att du har:
- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- B-körkort och tillgång till egen bil. Egen bil krävs för att kunna ta dig till arbetsplatsen och du kommer att köra kundens bil i arbetet.

Det är även meriterande om du har:
- erfarenhet av en liknande roll

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Sommarvikariat 75% under veckorna 28-32. I första hand dagpass vardagar men kan också tillkomma kväll och helg.
Mer information om tjänsten kommer först när du skickat in din ansökan, vi kontaktar dig.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Emmelie Karlsson Rekryteringsansvarig