Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarjobba dagtid som personlig assistent i Heby!

Ort: Heby
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-12
Sista ansökningsdatum: 2021-05-19
Arbetstid: Dag

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker en manlig assistent till vår kund som är en man i 70 års ålder. Vår kunds största intresse är sport så det är meriterande med intresset från din sida.

Fasta aktiviteter varje vecka utanför hemmet är träning och andra aktiviteter. I arbetet ingår också allt som behöver göras i ett hem; städa, tvätta, stryka, laga mat och handla. Omvårdnad och mycket lyft ingår. I och med att det ingår mycket förflyttningar så det är meriterande om du har erfarenhet av lyftteknik eller liknande samt bra om du är vid god fysik.

Vi ser gärna att du delar kundens intresse inom sport och bilar,. Om du är en glad och lättsam person tveka inte att sök! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och urvalsprocessen sker löpande.

B- Körkort är ett krav då kund åker på flera aktiviteter.

Om tjänsten:
Tjänsten omfattar 75% vecka 29-32 då ordinarie personal har semester. Arbetstiderna är förlagda 06:30-13:30 måndag-fredag. Kunden sitter i rullstol och klarar det mesta själv men behöver hjälp med förflyttningar och ledsagning då han går på sjukgymnastik samt träning vid flertal gånger i veckan. I tjänsten ingår även mycket bilkörning då kunden ofta åker ut på träning. Att sköta om bilen och hålla den rent utvändig och invändig ingår i tjänsten. 

Vi söker dig som:
Vi tror med fördel att du som söker har erfarenhet från en liknande roll. För att bli aktuell krävs följande:

- Du klarar av manuella förflyttningar
- Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Du har B-körkort
- Du är rökfri

Arbetstid/Varaktighet: ca 75%. 35 h/vecka, arbetspassen är förlagda måndag-fredag kl. 06:30-13:30 under veckorna 29-32. 
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Period: 2021-07-19 t.o.m. 2021-08-15
Ansökan: Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringsprocessen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-05-19
Ansök här

Kontaktperson

Agnes Blom Rekryteringsansvarig