Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarjobba på Humana Salbohed LSS

Ort: Sala
Yrkesroll: Boendestödjare
Publicerad: 2021-03-29
Sista ansökningsdatum: 2021-04-30
Arbetstid: Sommarjobb

Att jobba på Humana


På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.

Humana Individ och familj driver idag verksamhet inom LSS på flera orter i Sverige. Inom LSS verksamhet arbetar vi med fokus på självbestämmande och delaktighet med lagar och grundprinciper som en grund i arbetet. Utöver det har vi ett starkt värdegrundsarbete som utgår från vår vision, Alla har rätt till ett bra liv. Viktiga redskap i vårt arbete är kontaktmannaskap och genomförandeplan och där vi arbetar utifrån ett habiliterande förhållningssätt, d.v.s. att den enskilde gör vad denne själv kan och att vi stöttar med resten.

 

Arbetsplatsen

I Salbohed och Västerfärnebo har Humana Individ och familj LSS verksamheter. Vi söker nu motiverad och kompetent personal för att jobba extra hos oss och komplettera våra proffsiga team under sommaren.

Ta chansen att arbeta med ett givande och roligt arbete där du får göra skillnad för våra boende! Vi tror på ett delegerat ansvar vilket gör att du får möjlighet att ta ansvar och vara en del i din och verksamhetens utveckling. Du kommer också arbeta tillsammans med engagerade och serviceinriktade kollegor som stöttar och skapar förutsättningar för varandra.

Verksamheterna ligger ca 2 mil från Sala i en fin lantlig miljö. Då det kan vara svårt med kollektivtrafik är det ett krav att du har tillgång till bil.

Inom Humana har vi valt ut tre värdeord som vi tycker bäst beskriver hur vi vill ge vård och omsorg: Glädje, Engagemang och Ansvar. Dessa ord är viktiga för oss i bemötandet av våra kunder, närstående och medarbetare. Du som vill arbeta hos oss ska dela vår humanistiska värdegrund och genuint trivas med att arbeta med människor.

 

 

 

Din arbetsdag:

Hos oss på Salbohed arbetar du med att ge stöd till våra kunderför att de ska ha en meningsfull vardag. Du ansvarar för olika insatser för den enskilde utifrån individuella behov och med en genomförandeplan som utgångspunkt. Du genomför även serviceinsatser så som städ, matlagning och tvätt tillsammans med kunden utifrån dennes förutsättningar. Vissa kunder har ett mer omfattande omsorgsbehov. Arbetet innebär samverkan med externa parter, till exempel god man, anhöriga eller sjuksköterska. Du kan också komma att erhålla delegering av hälso- och sjukvårdsuppgifter efter att du har uppfyllt krav för det.

 

Dina kvalifikationer:

Du är utbildad undersköterska eller har annan likvärdig utbildning inom beteendevetenskap eller psykologi.

Du har erfarenhet av arbete inom LSS-verksamhet

Du har tidigare erfarenhet av arbete med personer med autsim och andra diagnoser - ofta i komination.

Du brinner för arbeta med tydliggörande pedagogik och har ett stort tålamod.

Du har B-körkort för manuell växellåda

 

Meriterande

Ett stort plus är om du har erfarenhet av att arbeta med lågaffektivt bemötande.

Erfarenhet inom psykiatri

Erfarenhet av självskadande beteende

Erfarenhet av tydliggörande pedagogik

Erfarenhet av lågaffektivt bemötande (LAB)

 

Personliga egenskaper:

Du ska vara lösningsfokuserad och flexibel i ditt arbete. Du ser till kundernas behov och önskemål med kvalitet i fokus. Som medarbetare är du samarbetsvillig och arbetar för att skapa ett positivt arbetsklimat. Humanas värdegrund ansvar, engagemang och glädje ska genomsyra ditt arbete hos oss.

 

Vi erbjuder:

Utbildningar

Fördelaktigt schema

Goda karriärmöjligheter då vi är en stor organisation med många olika arbetsplatser på Humana

På Humana är det högt till tak- vi vill ha medarbetare som vill vara med och påverka och bidra till en bra arbetsmiljö.

 

Anställning:

Anställningsform: Timanställning/sommarjobb.

Arbetstid/Varaktighet: Under sommaren och vid behov.

Varierad arbetstid: Dag, kväll och helg. Vaken natt och sovande jour.

 

För anställning hos oss krävs utdrag ur belastningsregistret. Utdraget beställer du själv via polisens hemsida. Handläggningstiden är cirka två veckor så beställ gärna utdraget i god tid om du går vidare i rekryteringsprocessen.

 

Lön:

Individuell lönesättning, timlön

 

Tillträde: 

Enligt överenskommelse

Stämmer beskrivningen in på dig och vill du ha ett roligt och utmanande jobb? Tveka inte att söka sommarjobb! Sista ansökningsdag 30 april. Vi kommer arbeta med löpande urval och intervjuer.

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-04-30
Ansök här

Kontaktperson

Linda Kimland Gruppledare/boendestödjare 070-304 67 10