1. Du är här: Sommarjobba som personlig assistent hos en barnkund i Motala

Sommarjobba som personlig assistent hos en barnkund i Motala

Stad: Motala
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-07-02
Sista ansökningsdatum: 2019-08-05
Arbetstid: -
Anställningsform: Sommarjobb

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu dig som vill arbeta på ett 70% sommarvikariat hos våran kund i Motala.

Om tjänsten:

Vår kund är en rullstolsburen kille som älskar fart och fläkt samt att hitta på en massa bus. Han har en CP-skada och begränsad kommunikation, vilket innebär att man kommer behöva finnas som stöd för alternativa och kompletterande kommunikationssätt i hans vardag. I tjänsten ingår det även att följa med på olika aktiviteter.                                                                                                                                           

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet från en liknande roll
  • Har barnasinnet kvar

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Vi söker dig som vill arbeta 70% i sommar samt kan vara timvikarie före och efter sommaren. Arbetstiderna hos denna kund varierar mellan vaken natt, dag/kvällspass och är förlagda under vardagar och helger.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Juni 2019. Urval och intervjuer sker löpande.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv". Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / -
Sök jobbet senast 2019-08-05
Ansök här

Kontaktperson

Julia Wennerholm Rekryteringsansvarig