Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarjobba som personlig assistent i Årjäng!

Ort: Årjäng
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-02
Sista ansökningsdatum: 2023-04-28
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg

Nu söker vi sommarvikarier till en glad kvinna i Årjäng! 

Tjänsten är ett sommarvikariat under veckorna 25-31. Har du dessutom möjlighet att börja som timvikarie redan nu är det ett stort plus.

Tjänsten är ett timvikariat som fungerar utmärkt att kombinera med studier eller annat jobb. Möjlighet till sommarschema finns också.

Om tjänsten: 
Kunden är en glad och skojsam rullstolsburen kvinna i 30-års åldern. Hon tycker mycket om att vara med där det händer saker, till exempel åka på utflykter, spela brädspel och titta på TV-serier eller film. Då kunden har en funktionsvariation och epilepsi behöver hon hjälp med allt som kan uppstå i vardagen, som personlig omvårdnad, medicinering och assistans i de dagliga aktiviteterna i och utanför hemmet. Som personlig assistent finns du till hands där kundens funktionsvariation sätter sina gränser. 

Vi söker dig som är social, har glimten i ögat och som gillar att förgylla livet för andra. Tidigare erfarenhet av personlig assistans är meriterande men inget krav. 

  • Krav för tjänsten är att du har körkort och tillgång till bil.
  • Hund och katt finns i hemmet. 

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre. 

Arbetstid/Varaktighet: Sommarvikariat, ca. 100% under v. 25-31. Arbetstiderna är varierande dag, kväll, natt & helg. Vi söker också dig som vill börja som timvikarie omgående.  

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal 

Tillträde: Enligt överenskommelse. Jobbet kräver introduktion.

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. 
 
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en   viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
 
Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
 
Välkommen med din ansökan! 
 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2023-04-28
Ansök här

Kontaktperson

Victoria Bengtsson Rekryteringsansvarig