Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarjobba som personlig assistent i Göteborg med omnejd!

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-30
Sista ansökningsdatum: 2023-04-30
Arbetstid: Sommarjobb

Vi söker nu sommarvikarier till våra kunder i Göteborg med omnejd!

Uppdrag och arbetsuppgifter kommer att variera beroende på vilken kund du arbetar hos. Du kommer att vara vår kunds förlängda armar och ben och hjälpa våra kunder med allt som kan tänkas uppkomma i vardagen. Arbetsuppgifterna kan bl.a bestå av hjälp med hushåll, personlig hygien, följa med på utflykter exempelvis åka och bada, titta på fotboll mm. Även arbetstider varierar beroende på hur kundens behov av assistans ser ut. Som personlig assistent är det viktigt att du är lyhörd inför kundens önskemål och kan följa de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på arbetsplatsen. För att fungera optimalt i rollen är dina personliga egenskaper av stor vikt. Tidigare erfarenhet är meriterande men personlig lämplighet och personkemi mellan dig och kund kommer att vara avgörande.

För anställning som sommarvikarie krävs det att du:
Har fyllt 18 år
- Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av assistans/vård/omsorg samt innehar körkort B, men det är inte ett krav som alla kunder har.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Tänk på att om angett att du vill jobba med barn behöver du ha beställt ett giltigt registerutdrag minst en månad innan tjänstens uppstart, så vi rekommenderar dig att göra detta redan vid din ansökan för att du säkert ska hinna få det i tid.
Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: 
Barn med funktionsnedsättning, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)

Arbetstid/varaktighet: Arbetstiderna varierar beroende på kund men innebär allt ifrån dagtid, kvällar, nätter (både vaken natt och natt med väntetid) samt helger. Tjänsterna för sommarvikariat är semesterperioden juni-augusti, men vissa tjänster startar redan i maj och andra sträcker sig in i september.
Hos vissa kunder kan det även finnas möjlighet att jobba som timvikarie innan semesterperioden, om detta är intressant anger du det i din ansökan.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2023-04-30
Ansök här

Kontaktperson

Emmelie Karlsson Rekryteringsansvarig