Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarjobba som personlig assistent på Gotland!

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-30
Sista ansökningsdatum: 2021-05-26
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på Gotland i sommar?

Semestern närmar sig! Ska du vara på Gotland i sommar och vill kombinera semester med deltidsjobb? Läs mer nedan!

Vi söker eldsjälar som vill jobba som personlig assistent på Gotland under sommaren. Vi ser att du är tillgänglig minst fyra veckor under månaderna juni-september men med fördel ännu längre.

Tjänstgöringsgraderna på våra tjänster växlar från ca 40-80%. Du hjälper våra kunder med exempelvis personlig omvårdnad, följa med på aktiviteter och annat som kan tänkas uppkomma i vardagen.

Hos de flesta av våra kunder är det längre pass vilket innebär mer ledig tid mellan arbetspassen!  
 

Vem är du?
Vi söker dig som ska vara på Gotland i sommar och vill ha ett sommarjobb. Vi har kunder på framförallt södra Gotland och därför är bil och körkort ett krav.

Erfarenhet av vård och omsorg är meriterande men inte ett krav. Störts vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan! Tipsa gärna familj och vänner!

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-05-26
Ansök här

Kontaktperson

Agnes Blom Rekryteringsansvarig