Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommartjänst - Personlig assistent till vår kvinnliga kund i Trädet.

Ort: Falköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-31
Sista ansökningsdatum: 2023-04-17
Arbetstid: Sommarjobb

Vår kund är en kvinna i 40-årsåldern boendes i Trädet ca 25 km norr om Ulricehamn. Hon är funktionshindrad och har ett omfattande vårdbehov med assistans på dygnets alla timmar.
Vi söker nu personliga assistenter som kan vara hennes behjälplig med allt som står på livets agenda. Vi ser gärna att du är lojal och pålitlig och har en hög arbetsmoral. Det är mycket meriterande om du har arbetat som personlig assistent tidigare eller har andra vårderfarenheter, men största vikt kommer att läggas på personkemin mellan dig och vår kund.

För denna tjänst krävs det att du har:
- Mycket god svenska både i tal och skrift.
- Rökfri.
- Ej pälsdjurs allergiker, då det förekommer djur hos vår kund.
- B-körkort och tillgång till egen bil. Egen bil krävs för att ta sig till arbetsplatsen och du kommer att köra kundens bil i arbetet (manuell vxl).

Det är även meriterande om du har:
- Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet av vård/omsorg.
- Meriterande om du har kunskap/erfarenhet kring epilepsi.
- Vår kund önskar gärna kvinnliga personliga assistenter.

 

 Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Sommarvikariat 2–3 tjänster ca 60–100% under perioden v 25-32,  dag, kväll och helgtjänst arbetstiderna är förlagda mellan 07 – 22. // vaken natt ca 75% v. 29 - 31 arbetstiden 21.45 – 07.15 Vi ser gärna att du kan hoppa in vid frånvaro.  Dubbelassistans förekommer och det är vaken natt.  Introduktion kommer att påbörjas löpande under våren.  

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse, urval sker löpnade så vänta inte med din ansökan.


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

 

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2023-04-17
Ansök här

Kontaktperson

Annika Kroon Rekryteringsansvarig