Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Sommarvik hos en pigg och glad 15-årig tjej

Ort: Kalmar
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-06
Sista ansökningsdatum: 2023-04-15
Arbetstid: Varierande

Är du pigg och aktiv person som gillar att hitta på saker och har lätt att bjuda på sig själv? Då kan det vara dig vi söker!

Vi söker nu en personlig assistent till en 15-årig tjej med måttlig utvecklingsstörning och autism som bor tillsammans med sin familj i Ljungbyholm.
Arbetet innefattar moment som stöd och hjälp med hygien, aktiviteter och lek.

Arbetstiderna är förlagda på dag/kväll under sommaren. Tjejen är på korttidsboende emellanåt vilket innebär att man arbetar mer ena veckan och lite mindre den veckan hon är på korttidsboende.

Som person är du flexibel, positiv och glad att vara ute på aktiviteter då det är en väldigt aktiv och levnadsglad tjej som gillar att hålla igång. Familjen har en katt, kanin och tjejen har ett väldigt stort hästintresse, så du kan inte vara pälsdjurs allergiker. Vidare bör du ha barnasinnet kvar och ha lätt till lek. Tjejen har ett specialintresse, dinosaurier och hon kommer lära dig allt hon kan om dessa djur.

Du som assistent ska vara ansvarsfull och lyhörd för att kunna fånga upp små signaler då tjejen inte alltid använder verbal kommunikation.
Utbildning och/eller arbete inom vård och personlig assistans är meriterande men det viktigaste är den personliga lämpligheten. Du bör vara mycket engagerad och lyhörd inför din uppgift.

Du måste vara rökfri.
Körkort och tillgång till bil är ett måste då kommunala transportmedel ej finns.

Är du personen vi söker? Skicka in ditt CV och personliga brev redan idag och berätta om varför du är rätt person för denna tjänst. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.

Utdrag ur belastningsregistret krävs innan anställning så är du intresserad av tjänsten så beställ utdrag redan idag så du har det klart.

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande
Sök jobbet senast 2023-04-15
Ansök här

Kontaktperson

Marie Mossberg Kontaktperson 0470 78 66 94